Angry Birds Filminden Yeni Fragman

Share

Dünyanın en popüler mobil oyunlarından olan Angry Birds, Mayıs ayında vizyona girecek bir film ile karşımıza çıkacak.

Angry Birds, üç yıl önce yapılan bir duyuru ile 2016 yılında bir film ile karşımıza çıkacağını açıklamıştı. 13 Mayıs 2016 tarihinde vizyona girecek Angry Birds filminin yeni fragmanı ise yayınlandı.

Yayınlanan fragmandan anlaşıldığı üzere oyun ile bağlantılı olacak olan Angry Birds filminin senaryosunu ise Simpsons gibi oldukça başarılı animasyon projesinde yer alan Jon Vitti tarafından yazılıyor.

Angry Birds filmi, rengarenk kuşlarla dolu mutlu ve huzur dolu bir adada her şey yolunda giderken yeşil domuzcukların adaya ayak basmasıyla oluşan hengameyi kendisine konu edinmiş.

Seslendirmede Bill Hader, Peter Dinklage, Maya Rudolph gibi başarılı isimler yer alırken kızgın kuşları ülkemizde kim seslendirecek henüz bilinmiyor.

Her yaştan izleyici için oldukça eğlenceli bir film deneyimi vaat eden Angry Birds filmi, yüksek görsel kalitesiyle de dikkatleri üzerine çekiyor.

Shiftdelete

Sezin Nil Tufan Bardakçı

Her şey için yeterli olduğu sanılır ama Nil için satranç oynamak elde ettiği şampiyonluklara rağmen sadece fazla iddialı bir hobiden ibaret. Yeterince zeki olduğunu göstermek yerine herkesin iyi olabilmeyi bu kadar dilediği bir oyunu kendisine iktisata yönlendiren bir analitik düşünce kaynağı olarak yorumluyor. Çok düşünüp az konuşuyor ve çok okuyup az yazıyor. Hayatın ona gelişini doğru yorumlayana kadar olanları saymazsak İstanbul Ticaret Üniversitesi İktisat Bölümü mezunluğundan pek de haz etmiyor. Oyunun kurallarına aykırı bir “rok” daha deyip onu yenilmez satranççı kimliği Colly’e hapsetmeden hayatta savrulmayı umuyor. Maroon 5 eşliğinde.

You may also like...