Üçüncü Apple Store Geliyor

Share

Dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden Apple, Türkiye’deki üçüncü mağazasını açmaya hazırlanıyor.

Apple’ın Türkiye’de üçüncü mağazasını açmak için eleman arayışına başladığını geçtiğimiz günlerde gündeme gelmişti. Ortaya çıkan yeni sızıntılarla birlikteyse ülkemizdeki üçüncü Apple Store mağazasının yeri ortaya çıktı.

MacReports sitesinin yaptığı habere göre Apple, Türkiye’deki üçüncü mağazasını, 2016 yılı içerisinde İstanbul Çamlıca’da açılması planlanan Emaar Square AVM’de açacak.

Açık ve kapalı alanlardan oluşacak olan bu yeni AVM’de, içlerinde üçüncü Apple Store’un da yer aldığı 491 mağaza bulunacak. Ayrıca Emaar Square, Dünyanın en büyük akvaryumu ve İstanbul Anadolu yakasının en büyük sinema salonuna da ev sahipliği yapacak.

2014 yılının Nisan ayında açılan Türkiye’nin ilk Apple Store’u olan Zorlu Center ve yine 2014 yılının Ekim ayında Akasya AVM’de açılan ikinci Apple Store’un yükünü büyük oranda hafifleteceği düşünülen üçüncü Apple Store mağazasının nasıl bir tasarıma sahip olacağı ise henüz bilinmiyor. Ancak beklentiler Akasya AVM’deki gibi olması yönünde.

Shiftdelete

Selim Kamitoğlu

İç mimar Selim Kamitoğlu'nun tasarım anlayışı ve neyin nasıl görüneceğine dair doğal içgüdüleri onu işinde olduğu gibi hayatın diğer alanlarında da yalnız bırakmıyor. Yaşantısını İstanbul’da sürdüren Selim, Serinletici ile beraber aile şirketinde yönetici olarak çalışıyor.

You may also like...