Kate Winslet, Titanic’i Eleştirdi

Share

1997 yılında gösterime giren ve unutulmaz filmler arasında yer alan Titanic’in başrol oyuncusu Kate Winslet, katıldığı programda bir itirafta bulundu.

Titanic filminin uzun süre tartışılan son sahnesiyle ilgili bir açıklama da filmin ünlü oyuncusu Kate Winslet’ten geldi.

Kanadalı yönetmen James Cameron’ın Titanic filmiyle uluslararası şöhret yakalayan İngiliz oyuncu Kate Winslet, filmde canlandırdığı Rose karakterini 20 yıl sonra eleştirdi…

Önceki gün ABD’li sohbet programı Jimmy Kimmel Şov’a katılan Winslet, filmin fanlarının “Rose da Jake de o enkaz parçasında kurtulabilirdi” yorumlarının hatırlatılması üzerine, “Biliyorum, evet her ikisi de kurtulabilirdi. Rose’un sevgilisini ölüme terk etmesini ben de affetmiyorum” dedi.Bu sözler, salonda gülüşmelere ve alkışa yol açtı.

İnsan eliyle yapılmış büyük ve en gösterişli yüzen araç olan Titanic yola koyuldu. Batmaz, sarsılmaz denilen bu büyük lüks yolcu gemisinde yolculuk yapmak, 20. yüzyılın muhteşem bir rüyasıydı. Ancak bu büyük rüya sadece 4.5 gün sürecek ve anısını bir sonraki yüzyıla bile taşıyacak büyüklükte bir kabusa dönüşecekti.

İşte bugün bile heyecan uyandıran bu acı ancak bir o kadar da sinematografik felaket hikayesi Kate Winslet ve Leonardo Di Caprio’nun muhteşem oyunculuklarıyla 1997 yılına damgasını vurmuştu. Büyük bir bütçeyle çekilen film 11 dalda Oscar kazanmıştı.

CNN

Deniz Çalışkan

İstanbul Aydın Üniversitesi Gazetecilik Bölümü’nden mezun olan Deniz, profesyonel öğrenimini yerel gazetelerde sürdürmeye devam ediyor. Kitap ve müziksiz bir hayatı kabul etmeyen Deniz için kitaplardan uyarlanan filmler özenle kaçılması gereken aktiviteler arasında yer alıyor.

You may also like...