Taylor Swift’in Oyunu Çıkıyor

Share

Amerikalı ünlü şarkıcı Taylor Alison Swift’in video oyunu duyuruldu. Ünlü isimlere yaptığı oyunlarla tanınan Glu Mobile tarafından geliştirilen oyunun detayları haberimizde.

Kim Kardashian: Hollywood oyunuyla 100 milyon doları aşkın bir gelir elde etmeyi başaran Glu Mobile, Nicki Minaj, Jason Statham ve Katy Perry gibi dünyaca ünlü isimlerle geçtiğimiz aylarda yaptığı oyun anlaşmasının ardından yeni bir isim ile daha anlaşmaya vardığını duyurdu.

Bank Space parçasıyla YouTube’da en çok izlenen ikinci müzik videosunun sahibi olan Taylor Swift ayrıca toplamda yedi Grammy, on bir AMA, yedi CMA, on üç BBMA, altı ACM ve on üç BMI ödülünü elinde bulunduruyor.

Ünlü isimler üzerinden oyun çıkarma sistemine devam Glu Mobile’ın duyurduğu Taylor Swift oyunu hakkında ise detaylı bir bilgi verilmedi. 2016’nın sonuna doğru çıkışını gerçekleştirmesi beklenen oyun Android ve iOS işletim sistemli cihazlar için oynanabilir olacak.

Glu mobile CEO’su Niccolo de Masi, şirketin diğer oyunlarına nazaran Taylor Swift hayranlarına oldukça farklı bir oyun deneyimi yaşatacağının altını çizerken, Taylor’la karakterize olmuş birçok içeriğin de oyuncuları beklediğini belirtti.

Gamespot, Shiftdelete

Emre Kırtaş

Serinletici'ye teknik destek sağlayan ve öncelikli olarak teknoloji editörlüğü yapan Emre Kırtaş, Formula 1 başta olmak üzere Serinletici içeriğine daha birçok alanda da katkıda bulunuyor. Anadolu Üniversitesi İktisat Bölümü’nü bitiren Emre aynı zamanda canlı anlatımlarının da en önemli isimlerinden.

You may also like...