DIY: Sevgililer Günü hediyesi

Share

14 Şubat için sevgilinize ya da sevdiklerinize hediye almak yerine hediye yapmaya ne dersiniz? Güzel fikir diyorsanız doğru yerdesiniz; çünkü Serinletici ekibi olarak sizler için harika bir DIY fikrimiz var.

Ufak bir kavanoz, ip, karton, makas, yapıştırıcı ile sevimli bir Sevgililer Günü hatırası hazırlayabilirsiniz.

Öncelikle kavanozun dibine iki tane kalp yapıştıralım. Biz elimizde ahşap kalp olduğu için onları kullandık ama siz kartondan da kalp kesebilirsiniz.

Daha sonra kavanozun kapağına bir ip yapıştırın. Ucuna da Sevgililer Günü mesajınızın yer aldığı ufak bir kağıdı rulo yaparak bağlayın.

Beyaz ya da kraft kağıt kullanabilirsiniz, tercih sizin.

Kavanozun kapağına kırmızı bir kartondan tırtıklı ya da normal makas yardımıyla şekilli bir yuvarlak kesin. Kartonu kapağın üzerine yapıştırın.

Ve bitti bile!

Hayır bitmedi, son bir dokunuş daha gerekli diyorsanız kutunun üzerine bizim gibi mesaj içerikli bantlardan yapıştırabilirsiniz. Eğer elinizde yoksa el yazısı ile de yazabilirsiniz.

Bu şirin ‘sevgi kavanozunu’ yalnızca sevgilinize değil tüm sevdiklerinize armağan edebilirsiniz.

Unutmayın, 14 Şubat Sevgi Günü’dür. Ve yine unutmayın sevginizi para harcamadan da anlatabilirsiniz.

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...