Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge Görüntüleri Sızdırıldı

Share

Samsung’un önümüzdeki günlerde tanıtacağı yeni nesil amiral gemi modeli Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge, gelen son sızıntıyla beraber tüm tasarım detaylarıyla ortaya çıktı.

Uzun bir süredir merakla beklenilen Samsung Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge, 21 Şubat tarihinde resmiyet kazanacak. Tanıtım tarihinin yaklaşmasıyla gündemden düşmeyen Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge, evleaks tarafından paylaşılan render görüntüleriyle yine gündemde.

Mobil dünyanın en önemli sızıntı kaynaklarından birisi olan Evan Blass yada diğer adıyla Evleaks tarafından ortaya çıkartılan Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge modelinin yeni görüntüleriyle birlikte, modellerin tasarım detayları artık kesinleşti dersek yanılıyor olmayız.

Şu ana kadar ortaya çıkan sızıntılarla paralellik gösteren Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge, Galaxy S6 serisi modellere tasarım anlamında büyük ölçüde benzerlik gösteriyor.

16-02/14/galaxy-s7-renkleri-1455439740.jpg

Ufak dokunuşlarla tasarımı daha iyi bir noktaya getiren Samsung, Galaxy S7 edge modelinde ekranı ise bu defa Galaxy S6 edge ve Galaxy S6 edge+ modellerinin ortasına konumlandırarak 5.5 inç olarak tercih etmiş.

Siyah, gümüş ve altın renk seçenekleri görüntülenen Galaxy S7 edge, şu ana kadar ortaya çıkan bilgilere göre tıpkı tasarımı gibi donanım özellikleriyle de gönülleri fethedecek.

16-02/14/galaxy-s7-renkleri-2.jpg

Exynos veya Snapdragon işlemciden gücünü alacak olan Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge, 4 GB RAM, 12 Megapiksel kamera, suya ve toza karşı dayanıklılık, microSD kart desteği ve 3600 mAh bataryaya sahip olacak.

Shiftdelete

Selim Kamitoğlu

İç mimar Selim Kamitoğlu'nun tasarım anlayışı ve neyin nasıl görüneceğine dair doğal içgüdüleri onu işinde olduğu gibi hayatın diğer alanlarında da yalnız bırakmıyor. Yaşantısını İstanbul’da sürdüren Selim, Serinletici ile beraber aile şirketinde yönetici olarak çalışıyor.

You may also like...