George ‘RR’ Martin Sosyal Medyayı Karıştırdı

Share

Beatles’ın kurucusu Ringo Starr, Twitter’dan yaptığı açıklamayla 90 yaşındaki yapımcı George Martin’in hayatını kaybettiğini duyurdu. Ancak bu duyuru kimi sosyal medya kullanıcısı tarafından oldukça yanlış algılandı. George Martin’i Game of Thrones’un yazarı George RR Martin ile karıştıran pek çok Twitter kullanıcısı, sosyal medya platformunda kısa süreliğine de olsa kafa karışıklığına sebep oldu.

Game of Thrones’un ABD’li yazarının öldüğü ile ilgili yapılan binlerce paylaşımın ardından Game of Thrones (Taht Oyunları) adıyla diziye uyarlanan Buz ve Ateşin Şarkısı serisinin yazarı George R.R. Martin, kişisel internet sitesinde yayınladığı bir mesajla bu karışıklığı ti’ye aldı.

Martin yayınladığı mesajında “Pek çok insan tarafından hayatıma bu kadar kıymet verildiğini bilmek harika olsa da Bir süre daha hayatta kalmayı planlıyorum. Çok teşekkürler” ifadelerine yer verdi.

Beatles’ı Keşfeden Adam

50 yıllık bir kariyere sahip olan George Martin, Beatles için 700’den fazla kayıta imzasını atmıştı. Martin kariyerinde sadece Beatles için değil, Shirley Bassey, Cilla Black ve “Gerry and the Pacemakers” için de çalışmıştı.

NTV

 

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...