21 Mart 2016 Apple ‘Let us loop you in’ Etkinliği

Share

Apple adına son üç ayın en çok beklenen gelişmelerinden biri bugün gerçekleşiyor.

Apple’ın neler duyuracağını merak ediyor musunuz? “Let us loop you in” sloganıyla dağıtılan davetiyeler hangi ürünleri müjdeliyor? Şimdiye kadar basında yer alan iddiaları tek bir yazıda sizler için birleştirdik. İşte o davetiye ve diğer detaylar.

Apple iPhone SE

En güçlü iddia iPhone SE modeliyle alakalı. iPhone 6 donanımını daha küçük bir ekranda sunacak olan Apple, iPhone 5C modelinde yaptığını yapacak ve daha uygun fiyatlı bir telefonla karşımıza çıkacak. Telefon, iPhone SE, iPhone 5E ve iPhone 6C gibi farklı adlandırmalar ile karşımıza çıkıyor. İsmi tam olarak belli olmasa da 4 inç ekranlı olacağı ve Touch ID parmak izi okuma sensörüne sahip olacağına kesin diyebiliriz.

loop-you-in-apple-davetiye

iPad Air 3 veya iPad Pro 9.7

Geçtiğimiz yıl 12.9 inç ekranlı bir tablet bilgisayar ile herkesi şaşırtan Apple, bu cihazı iPad Pro olarak adlandırmıştı. 4K ekran çözünürlüğü, son derece performanslı bir işlemci ve 4 adet hoparlöre sahip olan ürün şimdi küçülebilir. Apple’ın iPad Air 3 yerine iPad Pro 9.7 isimli yeni bir tablet bilgisayar duyurması bekleniyor. iPhone SE modeli de küçük ekranlı olacağı için iPad Pro’nun 9.7 inç ekranlı versiyonunun duyurulması konsepte uygun olacaktır.

Apple Watch 2 veya Apple Watch S

Geçtiğimiz yıl Nisan ayında satışa çıkan ilk nesil Apple akıllı saati Apple Watch’un yenilenmesi bekleniyor. İkinci jenerasyon Apple Watch ile ilgili henüz ortaya atılan bir teknik özellik listesi yok ancak cihazın satışa çıktığı ilk günden bu yana performans konusunda önemli eleştiriler var. Dolayısıyla Apple Watch 2 veya Apple Watch S beklenen ürünler arasında yer alıyor.

CNN

Emin Yavuz

Haber bölümü stajyeri Emin, Serinletici içeriğine güncel gelişmeler ile katkı sağlıyor.

You may also like...