Apple Watch’ta İndirim

Share

21 Mart tarihinde düzenlenen Apple etkinliğinde herkes yeni bir Apple Watch beklerken, beklenen olmadı. İkinci jenerasyon Apple Watch yerine Apple, piyasaya çıkalı bir yıl olan ürününün fiyatını düşürdü.

Apple etkinliğinde Tim Cook, Watch isimli akıllı saatin yeni fiyatını duyurdu. Daha önce 349 Dolardan başlayan bir etiketle satılan saat, artık 299 Dolardan başlayan bir fiyatla karşımıza çıkacak. Yapılan 50 Dolarlık bu indirimle Apple Watch ucuzladı. Rakamlar, Apple’ın Türkiye web sitesinde de güncellendi.

Geçtiğimiz yıl Nisan ayında satışa çıkan Apple’ın akıllı saati 38 mm ve 42 mm olmak üzere iki farklı versiyonla satılıyor. Artık küçük olan versiyon ülkemizde 1099 TL’den, büyük olan 42 mm boyutlarındaki saat ise 1249 TL’den satılacak. Bu rakamlar anodize alüminyum kasalı Watch Sport versiyonları için geçerli. Farklı versiyonlarda fiyat artıyor. Ancak başlangıç fiyatlarında indirim yapıldı.

Yapılan bu indirim son derece şaşırtıcı oldu çünkü herkes Apple’dan yeni nesil Apple Watch’u duyurmasını bekliyordu. Anlaşılan Apple bir süre daha ilk nesil saat ile yola devam edecek.

CNN

Selim Kamitoğlu

İç mimar Selim Kamitoğlu'nun tasarım anlayışı ve neyin nasıl görüneceğine dair doğal içgüdüleri onu işinde olduğu gibi hayatın diğer alanlarında da yalnız bırakmıyor. Yaşantısını İstanbul’da sürdüren Selim, Serinletici ile beraber aile şirketinde yönetici olarak çalışıyor.

You may also like...