İnternet Sitesi De Kapanan Radikal, Tarih oluyor

Share

Doğan Medya Grubu bünyesinde çıkan Radikal gazetesinin zarar ettiği gerekçesiyle Haziran 2014’te basılı yayına son vermesinin ardından yayına devam eden internet sitesi Radikal.com.tr de kapanıyor. Site, yayınına 25 Mart Cuma günü yayından kalkmış olacak.

Doğan Medya Grubu’nun, Radikal’in basılı yayınına sona verilince yazıları Radikal’in internet sitesinde yayımlanmaya devam eden Altan Öymen, Tarhan Erdem, Cengiz Çandar, Ezgi Başaran, Ümit Kıvanç ve Oral Çalışlar’ın da bulunduğu yazar kadrosuyla yollarını ayırmayı planladığı öğrenildi.

Gazetenin muhabirleri İsmail Saymaz, Ömer Erbil ve İdris Emen Hürriyet gazetesine, editör ekibinden 5 kişi hurriyet.com.tr’de çalışmaya devam edecek.

Radikal gazetesi basılı yayınına son verdikten sonra Hürriyet’in cuma günü eki olarak basılmaya başlanan Radikal Kitap, Hürriyet bünyesinde çıkmaya devam edecek.

T24

Deniz Çalışkan

İstanbul Aydın Üniversitesi Gazetecilik Bölümü’nden mezun olan Deniz, profesyonel öğrenimini yerel gazetelerde sürdürmeye devam ediyor. Kitap ve müziksiz bir hayatı kabul etmeyen Deniz için kitaplardan uyarlanan filmler özenle kaçılması gereken aktiviteler arasında yer alıyor.

You may also like...