Sabahları dinlenesi 10 şarkı

Share

Mutlu bir günün sırrı, güzel bir şekilde uyanmakta saklı…

İşin sırrını bilmemize karşın; itiraf etmemiz gerekir ki, genel olarak pek de sabah insanı sayılmayız. Alarmın sesini duyduğumuz andan itibaren yüzümüze yerleşen Psycho filmindeki ‘Marion’vari ifade, kimi zaman (özellikle pazartesileri) uzunca bir süre bizi terk etmiyor.

Peki ama yeni bir güne başlarken bu kadar ümitsiz vaka modunda olmaya gerek var mı? -Hayır hiç gerek yok!

Yapmanız gereken şey tam olarak şu: Sabah alarm ile uyanıyorsunuz. Alarmı kapatıp Serinletici’nin sizler için seçtiği birbirinden renkli ‘sabah şarkılarını’ dinliyorsunuz. İçiniz açılıyor, daha bir enerjik oluyorsunuz, belki aynanın karşısında dişlerinizi fırçalarken birkaç akrobatik(!) dans hareketi sergiliyorsunuz ve güne daha bir güzel başlıyorsunuz.

Yazının başında da dediğimiz gibi, mutlu bir günün sırrı güzel bir şekilde uyanmakta saklı. Hadi gelin bu sabah itibariyle günümüzü güzelleştirmeye başlayalım.

İşte sabahları mutlaka dinlemeniz gereken 10 şarkı:

10- Meghan Trainor/All About That Bass

9- Spice Girls/Wannabe

8- James Brown/I Feel Good

7- Jessica Simpson / These Boots Are Made For Walkin’

6- Ray Charles/Hit The Road Jack

5- Gloria Gaynor/Can’t Take My Eyes Off You

4- Jet/Are You Gonna Be My Girl

3- Vaya Con Dios/Nah Neh Nah

2- Roy Orbison/Oh, Pretty Woman

1- Blondie /One Way or Another

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...