Astroloji: Nisan 2016 Burç Yorumları

Share

Astroloji editörümüz Nilüfer Çökmez, Nisan ayı burç yorumlarıyla sizlerle:

Nisan Genel Bakış Yorumu:

Nisan dendiğinde ilk akla bahar gelir. Bahar bizlerde yeni güzel umutları getirir. Nisan Ayının ilk haftasında yani  7 Nisan’da öncü Koç burcunda yeniay meydana gelecek. Bu yeniay sanki daha hareketli geçecek gibi gözüküyor. Hedeflerinize ulaşmak için adımlar atabilirsiniz. Bu adımlarınızı sabırla bekledikten sonra o açan bahar çiçeklerinin meyvelerini yediğinizi görebilirsiniz. 17 Nisan‘dan 30 Haziran’a kadar her konuda iddialı olan Mars retrosu gerçekleşecek. Bu demek oluyor ki hedeflerimizi, kararlarımızı gözden geçireceğiz.

Biraz hayata çeki düzen verebiliriz. Hayatımızdaki önemli olaylara zemin hazırlamak içinse bu gerilmeyi iyi yönde kullanabilirsiniz. Mars gerilemesinde her şey durma noktasına gelebilir. Gerilemeye kadar eğer önemli planlarınız varsa hız kazandırmalısınız.

22 Nisan’da ise Akrep burcunda bir Dolunay meydana gelecek. Bu Dolunay‘da derin duygularımız ön plana çıkacak. Daha duygusal ve kırılgan olacağız. Kendimizi üzgün ve kimi zaman yalnız hissedebiliriz. Alınganlık yaparken de  aşırı tepkilerden kaçınmakta yarar var. Bu dönemde ailenizle vakit geçirin. Yakın ilişkilere odaklanmaya çalışın.

28 Nisan’dan 22 Mayıs’a kadar Merkür retrosu gerçekleşek. Merkür dendiğide ilk akla gelen iletişimdir. Retro döneminde elektronik aletlerimiz aniden bozulabilir, ilişkilerde zorlanmalar yaşayabiliriz. Retro sürecinde parasal konularda hesaplamalarımızı bir kez  daha gözden geçirmeliyiz. Bu dönemde daha fazla konuşup kendimizi anlatma çabasına girebiliriz. Sanki biraz sakin olmakta yarar var. Çünkü ilişkiler tehlike altına girebilir. Bu retro döneminde  olaylara bakış açımızı bir kez daha gözden geçirmeli ve düşünmeliyiz. Dünyevi şeylere de yönelebilirsiniz.

Bahar geldiğinde mi ben böyle olurum dediğimiz bizi heycanladıracak güzelliklerle karşılaşmanız dileğiyle…

Good News Horoscopes - Mystic Medusa:

KOÇ ( 21 MART – 19 NİSAN )

GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI Koç Burcu Günlük Burç Yorumu 28 Şubat 2015:

Bahar ayının ilk haftası yani 7 Nisan’da bir Yeniay meydana gelecek demiştik. Siz Koç burçları bu Yeniay’ı kişisel gelişiminiz için kullanabilirsiniz. Yeni bir fırsat karşınıza çıkabilir değerlendirebilirsiniz. 17 Nisan ‘dan 30 Haziran’a kadar bir her konuda iddialı olan Mars retrosu gerçekleşecek. Bu retro dönemi biraz can sıkıcı olabilir. Sadece biraz daha dikkatli adımlar atmalı. Bazı işlerimizi daha çok gözden geçirmeli imza atmak yerine planlama yapmaya yönelmeliyiz. Retro döneminde bitkin yorgun hissedebiliriz kendimizi. Bu dönemde dinlenin rahatlayın evren kulaklarınıza kendinizi şarj etmenizi fısıldıyor.

Bahar çiçekleri ruhunuzla dans etsin…

Ruhunuzu özgür bırakıp saflığı yakalamanız dileğiyle…

BOĞA (20 NİSAN -20 MAYIS )

19 Mart 2015 Perşembe Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu:

Nisan ayını ruhsal bakımdan kendinize bol enerji depolayarak geçirebilirsiniz. Yapacağınız meditasyonlar, yoga vs.. Yani yeni hobiler her şeyden kendinizi arınmanızı sağlayacak. İlişkinizde sevgilinizin bir problemi varsa ona olabilidiği kadar destek olmaya çalışın. Yapıcı davranışlar ilişkinizi güçlendirecek. 17 Nisan ‘dan 30 Haziran’a kadar her konuda iddialı olan Mars retrosu gerçekleşecek. Mars retrosunda siz Boğalar birazcık mali konularda sıkıntı yaşayabilirsiniz. O yüzden şimdiden önlem almanız daha iyi olacak. 22 Nisan’da Dolunay gerçekleşecek demiştik. Bu dolunay duygularınız daha da vurgulu hale geliyor. İlişkinizde ılımlı davranmak kalıcılığı sağlayacaktır. Biraz bu Dolunay‘da duygusal dinginliğinizi dengelemeye çalışmalısınız.

Bahar çiçekleri ruhunuzla dans etsin…

Ruhunuzu özgür bırakıp saflığı yakalamanız dileğiyle…

İKİZLER (21 MAYIS-20 HAZİRAN )

GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu 1 Mart 2015:

Nisan Ayı’nı sizler için önemli olan bir konuyu başlatmak için harika bir zaman olacak. Zaman kaybetmeden korkusuzca adım atmalısınız. Harika fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Aşk hayatınızda motivasyona ihtiyacınız olabilir. İlişkinizde problemler yaşıyorsanız ki eğer yapıcı olmaya bakın. Sinir ve öfkeyle hiç bir yere varamazsınız. Nisan Ay’ı duygularınızı değerlendirme gözden geçirme zamanıdır. Hayatınız ile ilgili yeni bir rol için fırsatlar doğabilir. 22 Nisan’daki Dolunay‘da iş yerindeki bir arkadaşınız ile ilgili bir takım haberler alabilirsiniz. Sanki bu haber biraz iyi ya da kötü sizi etkileyebilir. Bunu Dolunay’ın vermiş olduğu duygusallığa verebiliriz.

Bahar çiçekleri ruhunuzla dans etsin…

Ruhunuzu özgür bırakıp saflığı yakalamanız dileğiyle…

YENGEÇ (21 HAZİRAN -22 TEMMUZ)

19 Mart 2015 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu:

Nisan Ayında kariyerinizde ilerlemek için bir fırsat  doğabilir. Hızlı hareket etmeye çalışın. Bu fırsat sizler için kariyerinizde yeniden doğuş diyebiliriz. Nisan ayı büyüme ayı sizler için finansal bakımdan da güçleneceksiniz. Karşınıza çıkacak fırsat ile yenilikçi güzel haberler alabilirsiniz. Sanki bu ay çok  sevineceksiniz gibi gözüküyor. İstediklerinize ulaşmak için harika bir Nisan ayı sizinle olacak. Nisan ayında gerçekleşecek Mars-Merkür gerilemelerine de dikkat etmeli. İlişkilerinize ve yapmak istediğimiz planlara mantıklı yaklaşmaya çalışın.

Bahar çiçekleri ruhunuzla dans etsin…

Ruhunuzu özgür bırakıp saflığı yakalamanız dileğiyle…

ASLAN (23TEMMUZ 22AĞUSTOS )

19 Mart 2015 Perşembe Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu:

Nisan ayın da yeni biriyle tanışabilirsiniz. Kalbiniz pır pır edebilir. Nisan’ın ilk 15 günü cesaretinizi toplayıp  harekete geçmek için harika bir zaman olabilir. Niye ilk 15 derseniz, 17 Nisan-30 Haziran Mars retrosu var. Hayatımızın akışı biraz durgunlaşacak. 17 Nisan’a kadar elinizi çabuk tutun bir ilişkiye başlamak için acele edebilirsiniz. Yani hiç bir şey yapamazsanız da bu retro dönemini, sevdiğiniz kişiyi tanımak için tatlı, hoş bir fırsata çevirebilirsiniz. Eğer ki çocuğunuz varsa bu aralar bazı problemler yaşayabilirsiniz. Onu anlamaya çalışın ve sabırlı olun.

Bahar çiçekleri ruhunuzla dans etsin…

Ruhunuzu özgür bırakıp saflığı yakalamanız dileğiyle…

BAŞAK (23 AĞUSTOS -22 EYLÜL)

19 Mart 2015 Perşembe Başak Burcu Günlük Burç Yorumu:

Nisan ayında kredi, sermaye konuları ile ilgili bir girişim yapma gibi planlarınız varsa 7 Nisan’da meydana gelecek olan Yeni Ay ile birlikte 17 Nisan’a kadar bu işlerinizi halletmeniz gerekiyor. Çünkü 17 Nisan -30 Haziran arası Mars retrosu var. Daha önce belirttiğim gibi retro durulma dönemidir.

Retro dönemlerinde genelde sorunlar, aksilikler artabilir. Bu tür  durumlarda kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. Mali konularda, gayrimenkül işleriniz bu retro döneminde daha sinir bozucu hale dönüşebilir. İlişkilerinizde bir çatışma içinde kendinizi bulabilirsiniz. Sakinliğinizi korumaya çalışın. Her zaman ılımlı olmakta yarar var. Bunlar dışında Nisan ayı hayatınıza yön vermek için harika fırsatları karşınıza çıkartabilir.

Bahar çiçekleri ruhunuzla dans etsin…

Ruhunuzu özgür bırakıp saflığı yakalamanız dileğiyle…

TERAZİ (23 EYLÜL 22 EKİM )

19 Mart 2015 Perşembe Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu:

Nisan ayının tüm güzel enerjisinden Nisan ayının ilk yarısına kadar yararlanmaya çalışın. Neden ilk yarısı diye soracak olursanınız; 17 Nisan-30 Haziran Mars retrosu gerçekleşek. 7 Nisan Yeniay ile birlikte karşınıza harika fırsatlar çıkabilir. İyi işlere imzalar atabilirsiniz. Başlangıçlar için çok güzel bir dönem. Yeniay ile birlikte iş yerinizden birisiyle güzel geleceğe yönelik başlangıç yapabilirsiniz. Bu nişan olur, evlilik olur… Güzel şeylere adımlar atılabilir ya da yanınıza yeni bir iş ortağı alabilirsiniz. Yapıcı bir dönem olacak Nisan ayı sizler için. Mars retrosundan biraz bahsetmiştik. Bu retroda ilişkilerde bir takım zorlanmalar yaşayabilr ara ara gerginlikler oluşabilir. İşiniz ile  ilgili bir sözleşme imzalamak için bu gerileme döneminde sakıncalı. İşler istediğimiz gibi gitmeyebilir. Ara ara gerginlikler yaşayabiliriz. Yapıcı ve sabırlı olmaya çalışın.

Bahar çiçekleri ruhunuzla dans etsin…

Ruhunuzu özgür bırakıp saflığı yakalamanız dileğiyle…

AKREP ( 23 EKİM – 21 KASIM )

19 Mart 2015 Perşembe Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu:

Nisan ayında karşınıza harika bir fırsat çıkabilir. Çıkacak fırsatlar oldukça bol diyebiliriz. Eğer bir iş arıyorsanız 7  Nisan‘da meydana gelecek Yeniay ile birlikte beklediğiniz yerden haber alabilirsiniz. Olumlu dönüş yapabilirler. İş sektörünüzde yani Nisan ayı size şans getirebilir.

Yalnız karşınıza çıkacak fırsatları 17 Nisan’a kadar değerlendirmelisiniz. Neden diye soracak olursanız da; 17 Nisan-30 Haziran Mars retro dönemi. Daha önce de bahsettiğim gibi retrolarda her şey durağan hale gelir. İstediklerimiz ya olmaz ya da zar zor olmaya çalışır. Avantajlardan ayın ilk  yarısına kadar bu yüzden yararlanmaya çalışın. Yeni gerileme döneminde bir takım parasal sıkıntılı dönem içerisine girebilirsiniz. 22 Nisan’da Dolunay meydana gelecek. Bu Dolunay’da duygularımız ön planda olacak. Daha da hassas olabiliriz. Değişik duygu yoğunluğu içinde kendimizi bulabiliriz. Sizlere tavsiyem duygularla kavga içerisine girmeyin. 28 Nisan-22 Mayıs Merkür retrosunda da ilişkilere  dikkat diyoruz.

Bahar çiçekleri ruhunuzla dans etsin…

Ruhunuzu özgür bırakıp saflığı yakalamanız dileğiyle…

YAY (22 KASIM-21 ARALIK )

GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI Yay Burcu Günlük Burç Yorumu 28 Şubat 2015:

Nisan ayında romantizm ufukta olacak. Zamanı güzel değerlendirin. Atacağınız adımlar hızlı olasa da olur. 7 Nisan’a harika bir yeniay gerçekleşecek. 5 Nisan’da Venüs‘ün etkisiyle romantizimi doruklarda yaşamanızı sağlayacak. Nisan ayı adeta aşkı destekliyor olacak.

17 Nisan-30 Haizran Mars retrosu gerçekleşecek. Bu dönemde aşkta olsun, işte olsun; yani  hayatımızı ilgilendiren konularda bir durgunluk olacak. Bazı aksilikler, sıkıntılı durumlarla karşılaşılabilinir. Yeni bir ilişkiye başlamışsanız bu dönemi onu tanımak için kullanmak yararlı olabilir. Gerilemelerde birazcık yaşanacak gecikmelere hazırlıklı olmalıyız. Yine 28 Nisan’da da Merkür retrosu var. Bir çok şeyi tekrar tekrar gözden geçirebiliriz. Sizlere verilecek tek tavsiye ise sabır sabır oluyor.

Bahar çiçekleri ruhunuzla dans etsin…

Ruhunuzu özgür bırakıp saflığı yakalamanız dileğiyle…

OĞLAK ( 22 ARALIK- 19 OCAK )

19 Mart 2015 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu:

Nisan ayının başları aile ve ev ile ilgili heycan verici gelişmeler olabilir. İzleyin ve görün…

5 Nisan Venüs’ün etkisiyle yaşamınıza çeki düzen vermeye karar verebilirsiniz. Eğer aklınızda yeni bir ev alma gibi bir planınız varsa 7 Nisan Yeniayı bekleyin. 7 Nisan ile birlikte kafanızdaki ev planını gerçekleştirebilirsiniz. 17 Nisan-30 Haziran‘da Mars retrosu var demiştik. Bu retro döneminde bazı hayal kırıklıkları olabilir. Bu dönemde ailenizde sağlıkla ilgili problem yaşayan biri olabilir. Ona bu dönemde yardımcı olabilmek için elinizden geleni  yapacaksınız. Nisan ayının bahar çiçekleri içinizde de açacak. Ümidinizi kaybetmeyin ve kararlı olmaya devam edin. Güzelliklere adım adım ulaşacaksınız.

Bahar çiçekleri ruhunuzla dans etsin…

Ruhunuzu özgür bırakıp saflığı yakalamanız dileğiyle…

KOVA (20 OCAK -18 ŞUBAT )

19 Mart 2015 Perşembe Kova Burcu Günlük Burç Yorumu:

Nisan ayı siz Kovalar için hareketli geçecek. 7 Nisan Yeniay ile birlikte güzel güzel haberler alabilirsiniz. Neşeniz keyfiniz yerinde olacak. Yeniay yeni bir projenin tohumlarını ekmek ve bir sözleşme izlemek için harika bir dönem olacak. Ama elinizi çabuk tutun. Çünkü 17 Nisan-30 Haziran Mars retrosu var. İşlerimizde aksaklıklar, problemler  çıkabilir. Bir takım yanlış anlaşılmalara maruz kalabiliriz. 22 Nisan’da Dolunay gerçekleşecek ve bu Dolunay ile kariyeriniz birden parlayabilir. Kariyerinizde başarıyı yakalayabilirsiniz.

Bahar çiçekleri ruhunuzla dans etsin…

Ruhunuzu özgür bırakıp saflığı yakalamanız dileğiyle…

 BALIK (19 ŞUBAT – 20 MART )

19 Mart 2015 Perşembe Balık Burcu Günlük Burç Yorumu:

Nisan ayına finansal bakımdan güçlenerek giriyorsunuz. Nisan’ın ilk haftasıyla birlikte isteklerinize ulaşabileceksiniz. Her konuda kazançlı olacaksınız. Bu süreçte Venüs’ün etkisiyle yeteneklerinizi, pazarlama gücünüzü geliştirebilirsiniz. 7 Nisan Yeniay ile birlikte kazancınız daha da artacak. Yeniay‘da güçleniyorsunuz. Fakat 17 Nisan-30 Haziran ‘da Mars retrosu gerçekleşecek. Bu retro döneminde işlerimizi tekrar gözden geçirmeliyiz. Retro döneminde yeni bir işe adım atmak yerine olağan durumunuzu değerlendirirseniz daha çok kazançlı olursunuz. Aynı  zamanda 28 Nisan-22 Mayıs’ta da Merkür retrosu gerçekleşecek. Sözleşmelerden, anlaşmalardan kaçının. Bazen doğru yolu görmek için işleri yavşalatmak gerekir. Retroların belki de en yararlı yönü olayların yavaşlayarak doğru yolu görmemizdir.

Bahar çiçekleri ruhunuzla dans etsin…

Ruhunuzu özgür bırakıp saflığı yakalamanız dileğiyle…

Nilüfer Çökmez

Beykent Üniversitesi Gümrük İşletme Bölümü ve Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümlerini bitiren Nilüfer Çökmez, halen özel bir firmada Gümrük Müşavir Yardımcısı olarak iş yaşamını sürdürüyor. Güneş, ay ve gezenlerin ruh hallerini etkilediğine inanan Nilüfer, astrolojiye olan ilgisiyle başkalarını ve kendimizi tanıyacağımıza inanıyor. Günlük rutin geçen iş, okul ve ev hayatımızı burç yorumlarıyla az da olsa eğlenceli kılmayı amaçlayan Nilüfer, astroloji yazıları yazıyor.

You may also like...