Twitter’dan 420 Karakterlik Fotoğraf Açıklaması Sınırı

Share

Ünlü sosyal ağ Twitter, mobil uygulaması ve web sitesi üzerinde değişikliğe gitti. Yapılan açıklamaya göre artık fotoğraflara özel 420 karakterlik açıklamalar ekleyebileceksiniz!

Twitter için Yeni Dönem!

Tüm sosyal ağlarda olduğu gibi, Twitter’da da fotoğraflar sosyal ağın en çok kullanılan unsurlarının başında geliyor.

Twitter, kullanıcıların fotoğraf paylaşma deneyimini geliştirmek için kolları sıvadı. Twitter’ın resmi blogundan yapılan açıklamaya göre artık fotoğraf paylaşırken fotoğraflara özel açıklamalar ekleyebileceğiz!

Bugünden itibaren aktif olan özellik şu anda web arayüzü de dahil olmak üzere Twitter’ın iOS ve Android uygulamaları için kullanılabilir durumda.

16-03/29/twitter-alt-text-800x420.jpg

Ayrıca özelliği kullanmak da oldukça basit. Fotoğraf eklerken fotoğrafın alt kısmında çıkan “Açıklama ekle” butonuna basarak fotoğraf için açıklama yapabileceksiniz. Ayrıca Twitter, fotoğraf açıklamasındaki karakter sınırının 420 karakter olduğunu belirtti.

Eğer bu yeni özelliği Twitter’ın web arayüzünde kullanmak istiyorsanız, Twitter’ın erişilebilirlik ayarlarına girerek özelliği aktifleştirmeniz gerekiyor. Tek seferlik yapacağınız bu işlem ile web arayüzünde de fotoğraflarınıza açıklama yapabileceksiniz!

Shiftdelete

Selim Kamitoğlu

İç mimar Selim Kamitoğlu'nun tasarım anlayışı ve neyin nasıl görüneceğine dair doğal içgüdüleri onu işinde olduğu gibi hayatın diğer alanlarında da yalnız bırakmıyor. Yaşantısını İstanbul’da sürdüren Selim, Serinletici ile beraber aile şirketinde yönetici olarak çalışıyor.

You may also like...