Rogue One: A Star Wars Story Fragmanı Yayınlandı

Share

Star Wars Anthology için sıradaki film olan Rogue One: A Star Wars Story için beklenen fragman sonunda yayımlandı.

1977 yılındaki Star Wars: A New Hope, yani “Yeni Bir Umut” filminden hemen öncesini konu alacak olan Rogue One, bir takım ekibin bir araya gelerek, filme gördüğümüz meşhur Ölüm Yıldızı’nın planlarını çalmaya çalışmasını anlatacak.

Hedef Ölüm Yıldızı planlarını çalmak

R2-D2’nun Prenses Leia’nın emriyle taşıdığı Ölüm Yıldızı planlarının çalınmaya çalışıldığı filmde, nostaljik bir hava yakalanmaya çalışılmış. AT-AT, meşhur Ölüm Yıldızı ve birçok orijinal Star Wars içeriğine sahip olacak filmi Gareth Edwards yönetiyor. Başrolünde ise Felicity Jones, Jyn Erso karakterini canlandırıyor.

Gareth Edwards, aynı zamanda 2014 yılında yeniden yapılan Godzilla filmini yönetmişti. Ana hikayeye devam etmeyen Rogue One, Disney için bir risk anlamı da taşıyor. Güç Uyanıyor filmiye dünya çapında 2 milyar dolar kazanan seri, Rogue One sonucuna göre, planlanan diğer Anthology film serilerinin kaderini de belirleyecek.

Diego Luna, Ben Mendelsohn, Donnie Yen, Jiang Wen, Mads Mikkelsen, Alan Tudyk, Riz Ahmed ve Forest Whitaker gibi oyuncuların da bulunduğu Rogue One, 16 Aralık’ta piyasaya çıkacak.

Shiftdelete

Sema Doğan

Akdeniz Üniversitesi İktisat Bölümü'nden mezun olan Sema, İzmir'de özel bir şirkette danışman olarak çalışıyor. Konu film olduğunda izleyicilikten yorumlamaya her alanda heyecanına engel olamayan Sema'yı arkadaşları "Film Girl" olarak anıyor. Bununla birlikte teknolojiye büyük ilgi duyan Sema, Serinletici için kültür-sanat, yaşam ve teknoloji içerikleri sağlıyor.

You may also like...