Kabul Etmenin Zamanı Geldi: Jon Snow Öldü!

Share

Bir televizyon klasiğine dönüşen Game Of Thrones (Taht Oyunları) dizisinin yeni sezonuyla ilgili en çok merak edilen konu kuşkusuz Jon Snow’un akıbeti.

Game of Thrones hayranlarının aylardır cevabını beklediği soru cevap buldu. Dizinin yapımcısı HBO, geçtiğimiz sezonun final bölümünde silah arkadaşları tarafından saldırıya uğrayan Jon Snow’un akıbetini açıkladı.

Özellikle sosyal medya her gün hakkında yeni bir iddianın ortaya atıldığı Jon Snow ile ilgili bir kez daha duyuru yapan HBO dizinin yeni sezonunun sinopsisini yayınladı.

Yayınlanan sinopsiste yeni sezona dair ipuçları ile birlikte “Jon Snow öldü” açıklaması da yer aldı.

Game Of Thrones’un 5. sezon finaline Jon Snow’un kılıç darbeleri alarak öldüğü sahne damgasını vurmuş, olay sosyal medyada bir numaralı gündem maddesi olmuştu. Hakkında onlarca teori ortaya atılan Game of Thrones’un 6’ncı sezonunda Jon Snow’un annesinin kim olduğunun netlik kazanması bekleniyor.

Karnaval

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...