iPhone Pro’nun Çizimleri Ortaya Çıktı!

Share

Dünyanın en popüler akıllı telefonlarından biri olan iPhone bu yıl iPhone 7 ismiyle yenilecek. Ancak bazı iddialar iPhone Pro ismine dikkat çekiyor. Sonbahar döneminde duyurulması beklenen telefona ilişkin yeni bir sızıntı daha gündemde. Japonya merkezli iddialarda bir şablon dikkat çekiyor.

Teknoloji gündemine son dönemlerde iPhone 7 yerine başka bir isim geliyor. Bu isim iPad tarafında da kullanılan “Pro” ismi. İddiaya göre iPhone 7 yerine iPhone Pro modeli duyurulacak.

iPhone Pro modelinde beklenen iki büyük yenilik var. İlki ekran boyutu, ikinci ise kamera tarafında. Yine iddialara göre iPhone Pro modelinin ekran büyüklüğü 5.8 inç olacak. Bu büyüklük Apple tarafında ilk defa kullanılacak. Şimdiye kadar “Plus” serisinde 5.5 inçten yukarısına çıkılmadı.

Bir diğer önemli yenilik ise kamera tarafında olacak. Çünkü beklenen yeni iPhone modelinde çift kamera kullanılması bekleniyor. LG G5 ve Huawei P9 gibi bu yılın popüler cihazlarında kullanılan çift kamera teknolojisini iPhone Pro’da da göreceğiz.

CNN

Tolga Erbak

Kırklareli’de doğan Tolga Erbak, ilk ve orta öğretimini aynı şehrin Lüleburgaz ilçesinde tamamladı. Eğitim yaşamına İstanbul Kültür Üniversitesi’nde işletme okuyarak devam eden Tolga, üniversite yaşamının ardından İngiltere’de dil eğitimini tamamladı. Bu süre zarfında online dergi EDergim’in genel yayın yönetmenliği, yabancı film/diziler için altyazı çevirileri ve çeşitli dergi & sitelere Formula 1 haber çevirileri yapıp köşe yazıları yazan Tolga, aynı zamanda Türkiye’de önemli yer tutan sözlük sitelerinden Limon Sözlük’ün de kurucusu. Tolga Erbak’ın 2010 yılında başladığı ilk romanı Gidecek Var, yaklaşık 1,5 yılda tamamlandı ve 2012′nin Aralık ayında, Cinius Yayınları’ndan çıktı. 2015 yılında Beykent Üniversitesi İşletme Yönetimi (MBA) bölümünde yüksek lisansını tamamlayan Tolga, yine 2015’te, internet kullanıcılarının değişen beklentileri çerçevesinde Limon Sözlük’ü yeniden konumlandırarak aktüel haber-eğlence sitesi Serinletici'nin kurulmasına öncülük etti ve halen Serinletici genel yayın yönetmenliği konumunda yer alıyor.

You may also like...