Twitter’dan Yeni “Bağlan” Butonu

Share

Kullanıcı sayısını artırmayan, piyasa değeri düşüşe geçen Twitter’dan yeni bir hamle geldi. Twitter, “Bağlan” butonuyla yeni kullanıcı kazanmayı amaçlıyor.

Twitter, ilgilendiğiniz konulardaki çevrenizi genişletmenizi kolaylaştırıyor. Örneğin bilim kurgu seven arkadaşlarınıza veya aynı takımı tutan veya aynı partiyi destekleyen kişilere sizi kolayca bağlayacak.

Takip edeceğiniz hesapları bulmanız için hali hazırda birkaç basamak atlamanız ve biraz da şansınızın yaver gitmesi gerekiyor. Bu nedenle de bu arayışınızı Twitter’daki yeni “Bağlan” butonuyla gerçekleştirebileceğinizi düşünüyoruz. Bugünden itibaren takip etmekten hoşlanacağınız kişi ve hesapların tümünün aynı yerde olacağı detaylı bir listeniz olacak.

“Bağlan” butonu, ayrıca telefon rehberinizle de senkronize olarak arkadaşlarınız ve ailenizle de kolayca bağlanmanıza olanak tanıyacak. Rehberinizden herhangi birisi Twitter’a girdiğinde, size haber vererek kendisine “hoşgeldin” deme fırsatı sunacağız.

“Bağlan” butonu, bugünden itibaren iOS ve Android sistemlerdeki Twitter üzerinden herkese açık. Siz de katılmak istiyorsanız, uygulamanızı güncelleyerek mavi Bağlan butonunu görebilirsiniz.

CNN

Sezin Nil Tufan Bardakçı

Her şey için yeterli olduğu sanılır ama Nil için satranç oynamak elde ettiği şampiyonluklara rağmen sadece fazla iddialı bir hobiden ibaret. Yeterince zeki olduğunu göstermek yerine herkesin iyi olabilmeyi bu kadar dilediği bir oyunu kendisine iktisata yönlendiren bir analitik düşünce kaynağı olarak yorumluyor. Çok düşünüp az konuşuyor ve çok okuyup az yazıyor. Hayatın ona gelişini doğru yorumlayana kadar olanları saymazsak İstanbul Ticaret Üniversitesi İktisat Bölümü mezunluğundan pek de haz etmiyor. Oyunun kurallarına aykırı bir “rok” daha deyip onu yenilmez satranççı kimliği Colly’e hapsetmeden hayatta savrulmayı umuyor. Maroon 5 eşliğinde.

You may also like...