DIY: Bir Fincan Kaktüs Almaz Mıydınız?

Share

Anneler Günü için şatafatlı hediye arayışından bıktınız mı? O zaman sizi DIY köşemize alalım. Çünkü Anneler Günü için aklımıza güzel bir fikir geldi. Amacımız hediyeye bir servet yatırmadan annemize değerli olduğunu hissettirmek.

Mottomuz: Benim annem bir çiçek!

Bizce her anne bir çiçek kadar güzel, narin ve de köklerine bağlı. Dolayısıyla güzel bir çiçek, Anneler Günü için harika bir seçim. Klasik olsa da alışılagelmişin dışında bir aranjman ile harika bir seçim olacak.

Biz çiçek olarak kaktüsü seçtik. Siz fincanın içine sığacak başka alternatif çiçekler de düşünebilirsiniz tabii ki. Yine de fincanın boyutu düşünüldüğünde kaktüsün en uygun seçenek olduğunu anlayacaksınız. Yalnız dikenlere dikkat!

Güzel bir fincan ve karizmatik bir kaktüsle fotoğraflarda görmüş olduğunuz sevimli konsepti hazırladık. Bir kürdana Anneler Günü notumuzu yapıştırdık ve kaktüsün hemen yanına iliştirdik.

Kim demiş fincanlar sadece çay içmek içindir diye?

Eğer siz de annenize özenli bir hediye vermek isterseniz ‘Bir Fincan Kaktüs‘ tam size göre!

Anneler Gününüz kutlu olsun!

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...