Periscope Yayınları Sonsuza Kadar Saklanacak

Share

Twitter’ın sahip olduğu Periscope, Facebook ile rekabet etmek için kullanıcılarına yeni bir özellik sunmaya hazırlanıyor.

Facebook’un geçtiğimiz ay kullanıcılarına duyurduğu “canlı yayın” özelliğinin ardından, Periscope da harekete geçti.

Şirket CEO’su Kavyon Beykpour, Periscope üzerinden yaptığı canlı yayında kullanıcıların artık videolarını sonsuza kadar saklamalarını sağlayacak bir özelliğin denemelerine başlandığı duyurdu.

Periscope kullanıcıları, bugüne kadar yayın başlıklarında #save etiketini kullanarak, yayın sonrası videoların 24 saat saklanmasını sağlayabiliyordu. Bu videolar yine kullanıcı dilerse silinebiliyor.

Beykpour, kullanıcıların Periscope’taki yayınlarını daha uzun süre tutmak için çalışmalar yaptıklarını, hatta dileyen kullanıcıların sonsuza kadar yayınlarını muhafaza edebileceğini söyledi.

Kullanıcıların yayınların daha hızlı silebilmesi yönünde de çalışmalar yapıldığını açıklayan Beykpour, bu iyileştirmelerin yakın zamanda hayata geçeceğini açıkladı.

NTV

Ali Bardakçı

Gaziantep Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü'nü bitiren Ali, iş yaşamını aynı şehirde sürdürüyor. 19. yüzyıl sanat akımları üzerine hobi amaçlı çalışmaları bulunan Ali, Serinletici'de gündemi her alanda takip etmeyi hedefliyor.

You may also like...