Kadınlara Ayaklanma Çağrısı: Ain’t Your Mama

Share

Görünüşe göre Jennifer Lopez, kadınların bütün çabasının erkekler tarafından küçümsenmesinden bıkmış. O nedenle de J. Lo renkli klibiyle kadınlara ayaklanma çağrısı yapıyor!

Ain’t Your Mama isimli son şarkısının klibinde Porto Rikolu şarkıcı-oyuncu çeşitli klasik kadın tiplemelerini canlandırıyor: 1950’ler ev hanımı, seksi sekreter, az paraya çalıştırılan fabrika çalışanı. Bütün bu karakterler, sonunda ortalığı dağıtarak onları suistimal eden erkeklere karşı çıkıyor. Ardından J. Lo tüm dünya kadınlarına aynısını yapmalarını söylüyor.

Lopez ile bu çağrıya uyan kadınlar videonun sonunda onların ilgisine, zamanına ve enerjisine bel bağlamış erkeklere karşı durmak adına sokakta bir araya geliyor. Muhteşem bir koreografiyle tavırlarını belli eden J. Lo ve çetesi kendileriyle uğraşılmaması gerektiğini danslarıyla gösteriyor.

İşte J.Lo’nun Hillary Clinton’dan alıntılar da içeren, kadın gücü temalı ve politik mesajlı klibi:

Karnaval

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...