George Clooney ve Julia Roberts 15 Yıl Sonra Cannes’da Buluştu

Share

George Clooney ve Julia Roberts ‘Oceans 11’ filminden 15 sene sonra Cannes Film Festivali’nin açılış promiyerinde gösterilen yönetmenliğini Jodie Foster’ın yaptığı ‘Para Tuzağı’ filmi için yeniden bir araya geldi.

Filmde rol alan Julia Roberts ve George Clooney kımızı halıda birlikte boy gösterdi. Mali krizden bankaların sorumlu tutulduğu filmde yatırımcılara tavsiye veren Clooney canlı yayında rehin alınıyor.

Julia Roberts yalın ayak yürüdü

Foster’ın dördüncü filmi olan “Money Monster”ın ilk gösterimi de Cannes’da yapıldı. Gösterimle, film oyuncularından aktris Julia Roberts da ilk kez Cannes Film Festivali’nin kırmızı halısına çıktı. Roberts’ın, halının bir kısmında yalın ayak yürümesi ise büyük ilgi uyandırdı.

Festival yöneticileri geçen yıl bir grup kadını, uzun topuk giymediklerini gerekçesiyle bir filmin ilk gösterimine almamıştı.

T24, Euronews

Sezin Nil Tufan Bardakçı

Her şey için yeterli olduğu sanılır ama Nil için satranç oynamak elde ettiği şampiyonluklara rağmen sadece fazla iddialı bir hobiden ibaret. Yeterince zeki olduğunu göstermek yerine herkesin iyi olabilmeyi bu kadar dilediği bir oyunu kendisine iktisata yönlendiren bir analitik düşünce kaynağı olarak yorumluyor. Çok düşünüp az konuşuyor ve çok okuyup az yazıyor. Hayatın ona gelişini doğru yorumlayana kadar olanları saymazsak İstanbul Ticaret Üniversitesi İktisat Bölümü mezunluğundan pek de haz etmiyor. Oyunun kurallarına aykırı bir “rok” daha deyip onu yenilmez satranççı kimliği Colly’e hapsetmeden hayatta savrulmayı umuyor. Maroon 5 eşliğinde.

You may also like...