Ve Karşınızda Photoshop’suz Meghan Trainor

Share

Meghan Trainor’ın Me Too klibi geri döndü!

Pop yıldızının vücudundaki rötuşlar kaldırıldı ve klip hala mükemmel görünüyor. Dün yayımlanır yayımlanmaz silinen videoyla ilgili Trainor, belinin aşırı rötuşlandığını söylemişti: “Beni acayip Photoshop’lamışlar. Bundan çok sıkıldım ve artık umurumda değil bu yüzden düzeltilene kadar [videoyu] kaldırdım.”

Trainor’ın isteği üzerine düzeltilen video, doğal haliyle yeniden Vevo ve YouTube kanallarına yüklendi. Grammy ödüllü şarkıcı, Instagram hesabında iki klip arasında karşılaştrma yapılabilmesi için şu paylaşımı yaptı:

USA Today ile konuşan Trainor ilk yüklenen videonun aşağılayıcı olduğunu söyledi: “Hayranların paylaşımlarını gördüm ve ‘Hayranlarım neden belimi mahvetmişler? Dalga mı geçiyorlar?’ diye kendi kendime sordum. Sonra videoyu açtım ve ‘Aman tanrım. Sorun hayranlarımda değil videonun ta kendisindeymiş’ dedim. Hemen editörlere yazdım ve onlara ‘Size belimi rötuşlayın diye bir şey söylemedim. Belimi geri istiyorum.”

Meghan Trainor’ın Thank You isimli 2. albümü, 13 Mayıs’ta, yani bugün, piyasaya çıkıyor.

Karnaval

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...