Düğünde Mesajlaştığı için Eşini Boşadı!

Share

Suudi Arabistan’daki bir düğünde damat, düğün boyunca arkadaşlarıyla konuşan geline düğünün hemen ardından boşanma davası açtı.

Günümüzde akıllı telefonlarımıza ve sosyal medya hesaplarına öylesine bağlıyız ki her an telefonumuzu kontrol etmekten geri kalamıyoruz. Ancak bazı yerler var ki ne olursa olsun telefonumuzdan uzak kalmamız gerekiyor. Bu yerlerden biri de şüphesiz düğün. Hele de gelin sizseniz…

Suudi Arabistan’da gerçekleşen bir düğünde, hem düğünde hem de sonrasında otele geçildiğinde arkadaşlarının tebrik mesajlarına yanıt veren ve telefonuyla ilgilenen kadın, düğünün hemen ardından boşanma davası ile karşı karşıya kaldı..

İlgisizlik Boşanmayı Getirdi

Düğüne katılan bir kişi yerel medyaya “Damat, geline yaklaşmaya ve samimi olmaya çalışıyordu. Ancak gelinin onu görmezden geldiğini fark edince şok oldu. Ne söylediklerine ne de yaptıklarına tepki vermiyordu. ‘Arkadaşların benden daha önemliyse’ diyen damada cevabı da ‘evet önemli’ oldu” açıklamasını yaptı.

16-05/18/gelin2.jpg

Bu olay sonrası karısına dava açan adam, akrabaların barışma çabalarını ve yeni evliler için önerilen uzlaşma kurulunu da reddederek geline affedemeyecek kadar kırgın olduğunu ve boşanma konusunda ısrarcı olduğunu belirtti.

Shiftdelete

Emre Kırtaş

Serinletici'ye teknik destek sağlayan ve öncelikli olarak teknoloji editörlüğü yapan Emre Kırtaş, Formula 1 başta olmak üzere Serinletici içeriğine daha birçok alanda da katkıda bulunuyor. Anadolu Üniversitesi İktisat Bölümü’nü bitiren Emre aynı zamanda canlı anlatımlarının da en önemli isimlerinden.

You may also like...