Şener Şen Yeni Projeyle Geliyor

Share

Şener Şen beyazperdeye dönüyor. Usta oyuncu, Yavuz Turgul’un yeni filminde, 1980 tarihli Banker Bilo’da olduğu gibi holding patronu rolüyle izleyici karşısına çıkacak.

74 yaşındaki Şener Şen, 2010 yılındaki Av Mevsimi’nden sonra sinemaya geri dönüyor. 20 yıldır sadece Yavuz Turgul’un filmlerinde rol alan usta oyuncu, geleneği yine bozmadı. Habertürk’te yer alan habere göre; Turgul ismi henüz netleşmeyen projesinin senaryosunu tamamladı.

Şener Şen, Turgul’un yazıp Ertem Eğilmez’in yönettiği Banker Bilo’da İlyas Salman ile başrolü paylaşmıştı.<br />

Şener Şen’in, detayları sır gibi saklanan filmde, 1980 tarihli Banker Bilo’da olduğu gibi yine holding patronu olarak izleyici karşısına çıkacağı öğrenildi.

ÖNÜMÜZDEKİ SEZON GÖSTERİMDE

Gösterim tarihi önümüzdeki sezon olarak belirlenen filmde, usta oyuncuya eşlik edecek isimler yakında netleşecek.

NTV

Sezin Nil Tufan Bardakçı

Her şey için yeterli olduğu sanılır ama Nil için satranç oynamak elde ettiği şampiyonluklara rağmen sadece fazla iddialı bir hobiden ibaret. Yeterince zeki olduğunu göstermek yerine herkesin iyi olabilmeyi bu kadar dilediği bir oyunu kendisine iktisata yönlendiren bir analitik düşünce kaynağı olarak yorumluyor. Çok düşünüp az konuşuyor ve çok okuyup az yazıyor. Hayatın ona gelişini doğru yorumlayana kadar olanları saymazsak İstanbul Ticaret Üniversitesi İktisat Bölümü mezunluğundan pek de haz etmiyor. Oyunun kurallarına aykırı bir “rok” daha deyip onu yenilmez satranççı kimliği Colly’e hapsetmeden hayatta savrulmayı umuyor. Maroon 5 eşliğinde.

You may also like...