Chewbacca Maskesiyle Viral Oldu

Share

ABD’nin Teksas eyaletinde bir annenin, çocukları için aldığı Chewbacca maskesini deneyip çektiği video Facebook’un bugüne dek en fazla izlenen canlı videosu oldu. Teksaslı 37 yaşındaki Candace Payne’in yüzünde maskeyle kahkahalar attığı videosu Facebook Live’da milyonlarca kişi tarafından izlendi.

BBC Trending’in haberine göre Payne doğum günü için kendisine kıyafet ve çocukları için de eğlenceli bir şeyler almak için Dallas’ın dışındaki Kohls adlı alışveriş merkezine gitti. Payne, Kohls’da kendisine Star Wars (Yıldız Savaşları) filminin karakterlerinden Chewbacca’nın da maskesini satın aldı.

Otoparkta aracı park halindeyken çektiği video internette viral olan Payne, BBC’ye “Bu çok çılgınca, çok saçma. İzlenme sayılarına baktım, sanki biri hesap makinesi koymuş gibi” dedi.

Video, 23 Mayıs Pazartesi günü itibariyle 140 milyona yakın kişi tarafından izlendi. Kohls alışveriş merkezi de videonun viral olmasından sonra Payne’in evini ziyaret edip Star Wars oyuncakları hediye etti.

BBC Türkçe

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...