Eski sevgilimizle Facebook’ta arkadaş kalmalı mıyız?

Share

Eski sevgilinin ne yaptığı, nerelere gittiği, kimlerle birlikte olduğu merak edilir hep… Aşk acısı çekilirken Facebook’un zaman tünelinde geçmişe yolculuk yapılır bazen, bazen de potansiyel sevgili adaylarının sayfaları didik didik edilir.

Peki, eski sevgiliyle Facebook’ta arkadaş kalmak ne kadar doğru? Eski sevgili Facebook’tan ve diğer sosyal ağlardan silinmeli mi?

KızlarSoruyor.com uzman üyelerinden Nurhan Demirel, KizlarSoruyor halkına, “Eski sevgilimizle Facebook’ta arkadaş kalmalı mıyız?” sorusunu yönelterek kadın ve erkeklerin ne düşündüğünü ortaya çıkardı. Toplam 5322 katılımcının yüzde 62’si ‘Hayır arkadaş kalınmamalı’ derken, yüzde 38’i ‘Evet arkadaş kalınabilir’ cevabını verdi.

İletişim Uzmanı, Eğitmen ve Sosyal Medya Danışmanı Nurhan Demirel’e göre de eski sevgili ile Facebook’ta arkadaş kalmamak en doğrusu.

Elele

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...