Astroloji: Haziran 2016 Burç Yorumları

Share

InStyle’dan Su Karakuş’un derlemesiyle Haziran 2016 burç yorumları karşınızda:

KOÇ (21 MART – 19 NİSAN)

Koç Burcu Yorumu

Tüm ay boyunca, kredi, borçlanmalar ve cezaları ödeme konusunda dikkatli olmalısınız. İsteksizlikler ve dikkatsizlikler kazaya, cezaya neden olabilir. Zorunlu değilse ameliyatlardan kaçınmanız gerekiyor. Ayın ilk yarısında sağlık ve yakınlarınızın sağlığı iletişim ve seyahatlar ciddi bir yeniliği hayatınıza katacak. Telefonla konuşurken yapacağınız bir kaza yeni bir araba almaya mecbur bırakabilir. Ayın ikinci yarısındaysa uzun bir yolculuk yuvadan uzaklaşmanıza neden olabilir.

BOĞA (20 NİSAN -20 MAYIS)

Boğa Burcu Yorumu

Mali konularda özenli olacağınız ve kazanacağınız bir aydasınız. Ayın ilk yarısında partneriniz, dostlarınız ve giderlerinizdeki artışın zorlamalarıyla gelir kaynaklarınızı yenilemeniz gerekecek. Ay boyunca yakınlarınızla ilişkinizde sorunlar artabilir ve sonunda duygularınızın bitişini izlemek zorunda kalabilirsiniz. Ayın ikinci yarısında borçlarınızdan kurtulmanız ve ek gelir kazanmanız mümkün ancak yakın çevrenizden destek beklememelisiniz.

İKİZLER (21 MAYIS-20 HAZİRAN)

İkizler Burcu Yorumu

Ayın ilk yarısında duygusal zekanız, sezgileriniz ön planda olacak. İyi ki böyle olacak çünkü sert yeniay görünüşünüzü ve kişisel stilinizi değiştirmenize zorlayacak. Yakınlarınızın gizli baskısı, ailenizin yaşadığı talihsizlikler, kariyerinizdeki hayal kırıklıkları yeni bir yaşam biçimine geçmenizi isteyecek. Ayın ikinci yarısındaysa sevdiğiniz birinden vazgeçmeniz gerekiyor. Duyguların bitişini, kabullenmeyi, kaybetmeyi ise Mars sağlayacak. Ay boyunca sağlık sorunları yaşayabilirsiniz. Üreme organlarınıza dikkat edin.

YENGEÇ (21 HAZİRAN – 22 TEMMUZ)

Yengeç Burcu Yorumu

Ayın ilk yarısında spiritüel çalışmalarla veya meditasyonla ilgilenmeye başlayabilirsiniz. İş yaşamınız, baş edilmez iş arkadaşlarınız ve uzak-yakın çevreniz kabuğunuza çekilip güç toplamanıza neden olabilir. Yenilikler sizi güçlendirecek. Ayın ikinci yarısındaysa iş alanında bir sonlanmaya razı olacaksınız. İşten ayrılabilir ya da sağlık sorunlarınızın tedavisini bulabilirsiniz. Yaratıcılığınızın yeniden işlevsel hale dönüşmesi için ayın bitmesini beklemelisiniz. Aşk yaşamınızdaki sorunları öfke kontrolüyle atlatabileceksiniz.

ASLAN (23TEMMUZ – 22AĞUSTOS)

Aslan Burcu Yorumu

Yeni arkadaşlar edinmenin zamanı geldi. Ay’ın ilk yarısında mali sorunlar ve yalnızlık duygusu karşınıza çıkan iyi insanları fark etmenizi sağlayacak. Çocuklarınızla ilgili problemleri çözerken ihtiyacınız olan yardımı aramadan bulacaksınız. Ailenizle ilgili kararsızlık Haziran boyunca devam edecek. Sizden beklenen karar vermeniz değil tam tersine tüm ihtimalleri araştırmanız. Ayın ikinci yarısından aşk yaşamınızı, çocuklarınızla ilişkinizi gözden geçirmeniz gerekiyor. Vedalaşmanız gereken şeyi hislerinizle bulacaksınız.

BAŞAK (23 AĞUSTOS -22 EYLÜL)

Başak Burcu Yorumu

Kariyeriniz adına yapacağınız her yenilik yeni bilgilere ulaşmanızı ayın ilk yarısında sağlayacak. Şanssızlıklar, hayal kırıklıkları ve evle ilgili sorunlar üstünüze geldikçe çözüm yolları da açılacak. Ayın ikinci yarısında ise evinizle ilgili planlarınızı tamamlayabilir, taşınabilir veya ev alabilirsiniz. Arkadaşlarınızın yardımını beklemeden hareket etmelisiniz. 26 Haziran en mükemmel gününüz. Yakın çevreyle sorunlarınız 29 Haziranda zirve yapabilir. Sonrasında çözüme yönelecek korkusuzca olayların üzerine gideceksiniz.

TERAZİ (23 EYLÜL – 22 EKİM)

Terazi Burcu Yorumu

Uzak bir yere yerleşmek, daha çok tanınmak, eğitim almak gibi hedefleriniz varsa ayın ilk yarısındaki yeniayı değerlendirmelisiniz. Her ne kadar sağlık sorunları nedeniyle harekete geçecekseniz de sonuç sevindirecek. Mali alandaki durağanlık ay boyunca sürebilir ve ay sonunda isyan edebilirsiniz. Bir sonraki ay, bu konudaki sorunlar çözümlenecek. Ayın ikinci yarısında yakın çevrenizle vedalaşacak, kariyeriniz nedeniyle ortam değiştireceksiniz.

AKREP (23 EKİM – 21 KASIM)

Akrep Burcu Yorumu

Mars neredeyse ay boyunca burcunuzda gerileyecek ve ciddi şekilde enerjinizin düştüğünü gözlemleyeceksiniz. 29 Haziran’da dikkatli olun. Her türlü kazaya ve öfke krizine açık olacaksınız. Ayın ilk yarısında kredi alabilir ya da ameliyat olmaya karar verebilirsiniz. Özgüvensizlikler, aile ve dostlar ayın ilk yarısında son derece etkili olacak. Ayın ikinci yarısında ise gelirlerinizden birine veda edip yeniliklere açılacaksınız.

YAY (22 KASIM – 21 ARALIK)

Yay Burcu Yorumu

Ayın ilk yarısında mecburiyetler yeni bir ortaklığa, evliliğe ya da terapistle çalışmaya yönlendirebilir. Kendi kendinizden şikayetleriniz artabilir. Ailenizle kariyeriniz arasındaki çekişmenin ortasında kalarak mutsuzlaşabilirsiniz. Yenilik ferah bir esinti yaratacak. Ayın ikinci yarısında görünümünüzü değiştirecek, başkalarının gözündeki imajınızı farklılaştıracaksınız. 26 Haziran mali konularda en şanslı gününüz. Ay sonuna dek sezgilerinizle değil mantığınızla hareket etmeyi tercih edeceksiniz.

OĞLAK (22 ARALIK – 19 OCAK)

Oğlak Burcu Yorumu

İş yaşamınızda yenilikler yapmanız ayın ilk yarısında mümkün. Seyahatler, yakın çevreyle yaşanan düş kırıklıkları değişimi de beraberinde getirecek. Ay ortasından itibaren sular durulabilir. 20 Haziran’da hayal kırıklıkları ve karamsarlıklar yaşamla bağınızı zayıflatabilir. 26 Haziran ise en güzel günlerinizden biri olmaya aday. Seyahatler ve eğitim fırsatları daha şanslı hissetmenizi sağlayacak. Ay sonuna dek kendinizi eleştirmekten, geçmiş hataları anımsayıp kendinize kızmaktan uzak durun. Ayın 2. yarısında sorunların büyük kısmını çözme yolunda olacaksınız.

KOVA (20 OCAK – 18 ŞUBAT)

Kova Burcu Yorumu

Aşk yaşamınızda yepyeni bir evre ayın ilk yarısında başlıyor. Mali sorunlar, deneyimli dostları tanıştığınız kişilerden birine sığınma ve hoşlanma duygusuna dönüşebilir. Yeni bir ilişki başlayabilir. Ayın 2. yarısında kimi dostlarınızla vedalaşacak, iş yaşamınıza verilen zararları affetmeyeceksiniz. Kariyeriniz hakkında hız kazanamamaksa bütün ayın konusu. Gelecek ay daha hırslı ve azimli hissedeceksiniz. 26 Haziran’da şans oyunları, sponsorlar, miras, nafaka gibi ek gelirler elde edebilirsiniz.

BALIK (19 ŞUBAT – 20 MART)

Balık Burcu Yorumu

Yöneticiniz Neptün 13 Haziran’da gerileyecek ev yaratıcılığınızı, ilhamınızı elinizden alınmış hissedeceksiniz. Sezgilerinize bir süreliğine veda edip akılcı düşünceye geçiş yapmalısınız. Ev ve yuva alanınızdaki yenilik ayın ilk yarısında adeta mecbur. Ortaklarınız, danışmanlarınız ve kariyeriniz için yapmak istedikleriniz bu yeniliği zorunlu kılacak. 18 Haziran’da otoritelerinizin üstünüzdeki baskısı artabilir. 26 Haziran’da ise güçlü dostlar sayesinde evliliğe adım atabilirsiniz. Ay boyunca uzun yolculuklar ve medya çalışmalarında dikkatli olun. Tanınmak isterken kendinize zarar verebilirsiniz.

InStyle

Deniz Çalışkan

İstanbul Aydın Üniversitesi Gazetecilik Bölümü’nden mezun olan Deniz, profesyonel öğrenimini yerel gazetelerde sürdürmeye devam ediyor. Kitap ve müziksiz bir hayatı kabul etmeyen Deniz için kitaplardan uyarlanan filmler özenle kaçılması gereken aktiviteler arasında yer alıyor.

You may also like...