Gwen Stefani’den Yeni Video

Share

No Doubt solisti göz alıcı ‘Misery’ klibinde Frida havası estirdi! Gwen Stefani yeni solo albümü This Is What The Truth Feels Like’da yer alan Misery şarkısına çekilen klibi yayımladı.

46 yaşındaki pop rock yıldızı Misery klibinde birbirinden farklı tarzlarda karşımıza çıktı. Yönetmenliğini Sophie Müller’in yaptığı videoda Stefani, terk edilmiş bir binanın farklı yerlerinde kusursuz makyajı ve gösterişli tarzıyla göz aldı.

Asansör sahnesinde yansıttığı Frida Kahlo tarzından, boş lobide Pamuk Prenses ve Avcı filmindeki Kraliçe Ravenna havası birbirine oldukça zıt; ancak estetik açıdan çarpıcı tarzları başarıyla bir araya getiren Gwen Stefani’nin Misery klibi, kariyerinin en iyi videolarından biri olabilir.

Gelin birlikte izleyelim:

Karnaval

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...