Game of Thrones’un 7. Sezonu, 7 Bölüm Olacak

Share

Game of Thrones (Taht Oyunları) dizisinin akıbetiyle ilgili haber, dizinin yönetmeni Jack Bender’den geldi.

YÖNETMEN AÇIKLADI

Daha önce dizinin altıncı sezonu sona erdikten sonra bütünüyle 13 bölümün kaldığı iddia edildikten sonra, şimdi de gelecek sezonun sadece yedi bölüm süreceği iddiası ortaya atıldı.

GELECEK SEZON İDDİASI

Yönetmen Jack Bender, Vanity Fair dergisine verdiği röportajda bu iddiaların kendisine iletilmesi üzerine, yapımcı şirket HBO’nun sonraki sezonda sadece yedi bölüm yapacağını doğruladı.

YEDİNCİ SEZONA YEDİ BÖLÜM

NTV

Sezin Nil Tufan Bardakçı

Her şey için yeterli olduğu sanılır ama Nil için satranç oynamak elde ettiği şampiyonluklara rağmen sadece fazla iddialı bir hobiden ibaret. Yeterince zeki olduğunu göstermek yerine herkesin iyi olabilmeyi bu kadar dilediği bir oyunu kendisine iktisata yönlendiren bir analitik düşünce kaynağı olarak yorumluyor. Çok düşünüp az konuşuyor ve çok okuyup az yazıyor. Hayatın ona gelişini doğru yorumlayana kadar olanları saymazsak İstanbul Ticaret Üniversitesi İktisat Bölümü mezunluğundan pek de haz etmiyor. Oyunun kurallarına aykırı bir “rok” daha deyip onu yenilmez satranççı kimliği Colly’e hapsetmeden hayatta savrulmayı umuyor. Maroon 5 eşliğinde.

You may also like...