Banksy’nin Kimliği Belli Oluyor!

Share

Son yılların en büyük gizemlerinden biri olan sanatçının kimliği açığa çıkıyor! Dünyaca ünlü İngiliz grafiti sanatçısı Banksy, dünyanın çeşitli bölgelerindeki grafiti’lerinin yanı sıra 10 yılı aşkın süredir gizlemeyi başardığı kimliği ile de adından sıkça söz ettiriyor. Ancak yeni bir iddiaya göre, Banksy kimliğini açıklamaya hazırlanıyor.

Geçtiğimiz yıl İngiltere’nin güneyinde yer alan terkedilmiş tatil bölgesi Weston-super-Mare üzerine kurulan ‘Dismaland’ distopya parkını açan Banksy, South Bank Sky Arts Awards’ta görsel sanat dalında ödül alabilir.

İngiliz medyasında yer alan haberlere göre, sanatçı ödül törenine katılmayı planlıyor. Başka bir deyişle törene katılan Banksy bu hamlesi ile en büyük sırrını kimliğini açıklayacak.

NTV

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...