Apple Çalışanı Kılığında Apple’ı Soydular

Share

ABD’de iki genç, Apple Store çalışananlarının giydiği kıyafetiyle girdikleri Apple Store’da 16,000 dolarlık iPhone çaldı.

Eğer güpegündüz bir Apple Store’un soyulamayacağını düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Çünkü ABD’de iki genç, New York’ta bulunan Apple Store mağazasını kimse fark etmeden soymayı başardı.

Büyük ihtimalle internet üzerinden Apple Store çalışanlarının kıyafetlerini satın alan ve Apple Store’a bu şekilde giren gençler, kimsenin dikkatini çekmeden 16.000 dolar değerinde 16 iPhone modelini çaldı.

Angela Ahrendts tarafından mağazanın biraz daha lüks görünmesi için tasarlanan Apple üniforması, görünüşe bakılırsa bu sefer şirketin zararına oldu.

Yapılan açıklamaya göre Apple veya polis hırsızların izine şu anlık ulaşabilmiş değil. Bakalım bu olaydan sonra Apple Store’ların güvenliği adına yeni bir önlem alınacak mı?

Shiftdelete

Sema Doğan

Akdeniz Üniversitesi İktisat Bölümü'nden mezun olan Sema, İzmir'de özel bir şirkette danışman olarak çalışıyor. Konu film olduğunda izleyicilikten yorumlamaya her alanda heyecanına engel olamayan Sema'yı arkadaşları "Film Girl" olarak anıyor. Bununla birlikte teknolojiye büyük ilgi duyan Sema, Serinletici için kültür-sanat, yaşam ve teknoloji içerikleri sağlıyor.

You may also like...