Vizyonda Bu Hafta…

Share

‘Acaba hangi filme gitsek’ diyenler buraya!

Bu hafta 7’si yabancı, 2’si yerli olmak üzere 9 yeni film vizyona giriyor. Bu filmler arasında Now You See Me 2 yani Sihirbazlar Çetesi 2, özellikle aksiyonseverler için merak edilen bir film.

Belçika-Fransa ortak yapımı olan Belgica ise, izleyicilerine katıksız müzik eşliğinde çılgın bir eğlence vaat ediyor. Tabii aklımıza hemen şu soru geliyor: Eğlence ne zaman bitecek? Bu sorunun cevabı filmde saklı! İzleyelim ve görelim.

Animasyon tutkunları için de Zootropolis adında sevimli bir film göze çarpıyor. Türkçe dublajlı olmayan seans bulursanız bizlere de haber verin lütfen! Keza bu konuda bir hayli dertliyiz…

Yerli yapımlara gelince… Sekerat ‘Son’ adı altında bir filme takılıyor gözümüz ister istemez. Son yıllarda Türk sinemasında, 3. sınıf komedi ve 3. sınıf korku filmleri kıyasıya bir rekabet halinde. Sanırsınız başka tür filmlerin çekilmesi yasak… Tamam gişe kaygısı başa bela; ama izleyiciyi de bu denli küçümsemeyin lütfen!

Önce fragman, sonra film:

1- Now You See Me 2/Sihirbazlar Çetesi 2

2- Zootropolis

3- The Conjuring 2/Korku Seansı 2

4- Genius/Fırtınalı Hayatlar

5- Belgica

6- Ki & Ka/Kim Kadın, Kim Koca

7- Ve Panayır Köyden Gider

8- Precious Cargo/Özel Kargo

9- Sekerat

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...