‘Bridget Jones’un Bebeği’ Kimden?

Share

Dünyaca sevilen Bridget Jones serisinin “Bridget Jones’un Bebeği” filminde Oscar ödüllü Renée Zellweger ve Colin Firth’e Patrick Dempsey eşlik ediyor.

Yönetmenliğini Sharn Maguire’ın (Bridiget Jones’un Günlüğü) yaptığı, Helen Fielding’in kadın kahramanına dayanan sevilen komedi serisinin yeni filminde Bridget beklenmedik bir şekilde hamile kalır.

Mark Darcy’den (Firth) ayrıldıktan sonra Bridget Jones’un (Zellweger) “sonsuza dek sürecek mutluluğu” pek de planladığı gibi gitmez. Kırk küsur yaşında ve yeniden bekar biri olarak, Bridget üst düzey haber yapımcılığı mesleğine odaklanmaya ve etrafını eski ve yeni arkadaşlarla çevrelemeye karar verir. Bridget ilk kez her şeyi kontrol altına almıştır. Yolunda gitmeyen ne olabilir ki?

Derken, aşk hayatı yön değiştirir ve Bridget, Jack (Dempsey) adında yakışıklı bir Amerikalıyla tanışır. Yeni talibi, Bay Darcy’nin sahip olmadığı her şeye sahiptir. Beklenmedik bir şekilde hamile olduğunu öğrenir, ancak bir sorun vardır: Bebeğin babasının kim olduğundan ancak yüzde elli emindir.

Bridget Jones serisinin merakla beklenen üçüncü bölümünde Oscar ödüllü Emma Thompson da kadroya katılıyor. Working Title Films’de uzun zamandır birlikte çalışan Tim Bevan ve Eric Fellner, Debra Hayward ile birlikte yapımcılığı üstleniyor.

‘Bridget Jones’un Bebeği’, 16 Eylül 2016’da vizyonda!

Cosmopolitan

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...