400 Bin Dolara Evde IMAX

Share

Mevcut ev sineması sisteminizi güncellemeyi düşünüyorsanız IMAX‘in size özel bir çözümü olabilir. Tabii kenarda köşede ufak bir servetiniz varsa.

Sinema deneyimini bir adım öteye taşımayı başaran IMAX, aynı görüntü ve ses kalitesini evlerinde yaşamak isteyenler için projeler geliştirecek IMAX Private Theatre adını taşıyan özel bir departman açtığını duyurdu. Bu özel bölüm, gelen siparişler doğrultusunda evlere IMAX salonları kuracak. Ancak tahmin edebileceğiniz gibi fiyatlar oldukça yüksek.

Yaklaşık 400 bin dolar karşılığında standart Palais kitini satın alabiliyorsunuz. Bu kit içinde 4K çözünürlüğe sahip olan ve hem 2D hem de 3D destekleyen bir projektör, IMAX sertifikalı bir ses sistemi, duvardan duvara ve yerden tavana kadar uzanan bir IMAX perdesi, dokunmatik kumanda ve yedi adet koltuk geliyor. Koltuk sayısının 18’e kadar çıkarılabileceği sistemde filmleri oynatmanızı sağlayan medya kutusuna da ek olarak 10 bin dolar ödemeniz gerekiyor. Tüm bu fiyatlara film kiralamalarının dahil olmadığını da hatırlatmakta yarar var. Daha çok koltuk ve daha lüks bir ev sineması içinse “Platinum” kiti düşünebilirsiniz.

Ceyms

Sema Doğan

Akdeniz Üniversitesi İktisat Bölümü'nden mezun olan Sema, İzmir'de özel bir şirkette danışman olarak çalışıyor. Konu film olduğunda izleyicilikten yorumlamaya her alanda heyecanına engel olamayan Sema'yı arkadaşları "Film Girl" olarak anıyor. Bununla birlikte teknolojiye büyük ilgi duyan Sema, Serinletici için kültür-sanat, yaşam ve teknoloji içerikleri sağlıyor.

You may also like...