Havalimanı Saldırı Mesajından Sonra Cher’e Büyük Tepki

Share

Amerikalı şarkıcı ve oyuncu Cher’in Atatürk Havalimanı saldırılarından sonra yaptığı sosyal medya paylaşımına tepki yağdı.

Atatürk Havalimanı’nda 42 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısından sonra dünyaca ünlü yıldızlardan Türkiye’ye destek ve teröre tepki mesajları yağdı.

ABD’li ünlü şarkıcı ve oyuncu Cher de saldırı sonrası sosyal medyadan mesaj paylaşan ünlülerdendi.

“Türkiye havalimanındaki masum insanlar için hepimiz dua ediyoruz” mesajının sonunda yer verdiği bomba ve patlama emojisinden dolayı 70 yaşındaki yıldız “samimi olmamakla” suçlandı.

“BÜYÜ BİRAZ!” MESAJLARI

Twitter kullanıcıları, Cher’in attığı taziye tweet’ini süslemek için kullandığı bomba ve patlama emojisinde komik bir taraf göremediklerini söyleyerek şarkıcıyı eleştirdi. Cher’e Twitter üzerinden yapılan yorumlardan bazıları şöyle:

“Cher, senin yardıma ihtiyacın var. Böyle bir trajedi için bu tarz emojiler kullanman…”

“Gerçekten mi Cher? Bomba emojisi mi? Büyü biraz!”

“Büyü biraz demek istiyorum ama senin yaşında bu nasıl olacak? Çok duyarsızsın!”

Müzik yaşamına 16 yaşındayken sevgilisi Sonn Bono aracılığıyla tanıştığı yapımcı Phil Spector ile başlayan Cher, Hollywood’da çeşitli kayıtlarda vokalistlik yaptı. 1960’ların başında ilk ‘single’ını “Ringo, I Love You” adıyla yayınladıktan sonra, 1964’te Sonny Bono’nun yapımcılığında art arda “single”lar çıkardı.

1965 yılında Bono ile yaptıkları “Look at Us” albümüyle Amerikan listelerinde ikinci sıraya yükselmeyi başaran sanatçı, televizyon programlarında da yer alarak tanınırlığını artırdı. 1970’te CBS televizyonuna birlikte yaptıkları “Sonny and Cher Live” adlı programa ünlü isimleri konuk ederek zirveye çıktı.

“BENİM İŞİM EĞLENDİRMEK”

Bu süreçte her yıl çıkardığı yeni albümler ve şarkılarla liste başı olmayı sürdürdü. 1982’de kamera karşısında ilk sinema filminde rol aldı. 1985’te sinemada ödül almasının ardından 1998 yılında evlenip ayrıldığı eski eşi ve partneri Sonny Bono’yu yitirerek onun anısına “Sonny and Me: Cher Remembers” adlı bir albüm yaptı. Dans müziği ile diğer türler arasında gel – gitler yaşayan Cher, sinema ve müzik kariyeri boyunca birçok ödül kazandı.

2010 yılında Glamour Dergisi’nin Yılın Kadınları Ödül Töreni’ne katılan ve “Yaşam Boyu Başarı Ödülü” alan yıldız, “Bence ben bu ödülü alan değil sunan olmalıydım. Çünkü benim işim insanları eğlendirmek, bu ödülü daha fazla şey yapan biri almalıydı” demişti.

NTV

Tolga Erbak

Kırklareli’de doğan Tolga Erbak, ilk ve orta öğretimini aynı şehrin Lüleburgaz ilçesinde tamamladı. Eğitim yaşamına İstanbul Kültür Üniversitesi’nde işletme okuyarak devam eden Tolga, üniversite yaşamının ardından İngiltere’de dil eğitimini tamamladı. Bu süre zarfında online dergi EDergim’in genel yayın yönetmenliği, yabancı film/diziler için altyazı çevirileri ve çeşitli dergi & sitelere Formula 1 haber çevirileri yapıp köşe yazıları yazan Tolga, aynı zamanda Türkiye’de önemli yer tutan sözlük sitelerinden Limon Sözlük’ün de kurucusu. Tolga Erbak’ın 2010 yılında başladığı ilk romanı Gidecek Var, yaklaşık 1,5 yılda tamamlandı ve 2012′nin Aralık ayında, Cinius Yayınları’ndan çıktı. 2015 yılında Beykent Üniversitesi İşletme Yönetimi (MBA) bölümünde yüksek lisansını tamamlayan Tolga, yine 2015’te, internet kullanıcılarının değişen beklentileri çerçevesinde Limon Sözlük’ü yeniden konumlandırarak aktüel haber-eğlence sitesi Serinletici'nin kurulmasına öncülük etti ve halen Serinletici genel yayın yönetmenliği konumunda yer alıyor.

You may also like...