Astroloji: Temmuz 2016 Burç Yorumları

Share

Astroloji editörümüz Nilüfer Çökmez, Temmuz ayı burç yorumlarıyla sizlerle:

Temmuz 2016 Burçlara Genel Bakış :

4 Temmuz’da Yengeç burcunda Yeni Ay meydana gelecek.Meydana gelecek bu Yeni Ay’da

Duygusal bakımdan biraz daha rahatlayacağız.Yeni Ay Yengeç burcunda gerçekleştiğinden dolayı duygusal bakımdan kendimizi güvencede hissetmek isteyeceğiz. Bu güvende hissetme güdümüzü ise ailemiz ile daha fazla vakit geçirerek destekleyebiliriz.Olaylara duygusal yaklaşabiliriz.

12 Temmuz ‘da beklemdiğimiz bir aşkın içinde kendimizi bulabiliriz.Aşk hayatınız birden bire canlanabilir. Keyfini çıkarmaya bakın….Bu  süreç içinde her konuda yaratıcı fikirleriniz ile çevrenizdekileri etkileyebilirsiniz. Yaratıcı  fikirleriniz ve iletişim gücünüzün artamasıyla birlikte yep yeni güzel kapıların açılmasını sağlayabilir.

19 Temmuz’da Oğlak burcunda Dolunay meydana gelecek. Bu  Dolunay’da kariyerimize odaklanabilir ve hedeflerimizi tekrardan gözden geçirebiliriz. 30 Temmuz’dan sora Merkür

Başak burcuna ilerleyecek. Bu da oluyor ki bu süreç içerisinde tüm önemsiz ayrıntılar üzerinde durabiliriz. Kendinizi bu dönemde kontrol  etmeye çalışın ayrıntılara takılarak keyfinizi kaçırmayın. Ne olursa olsun bu güzel yaz aylarında eğlenmenize , keyfinize bakın ..

Umut beklemeyin umut kalbinizde saklı .

Umut kalbinizde beslediğiniz çiçekler..

En güzel çiçekler ile dünyanızı süslemeniz dileğiyle…

KOÇ ( 21 MART – 19 NİSAN )

image

4 Temmuz’da Yengeç burcunda meydana gelecek olan Yeni Ay’ın da etksiyle de aile ile daha çok haşır neşir olacaksınız. Aile bağlarınız daha da güçlenecek.Bu dönem içerisinde gayrimenkul almak gibi bir düşünceniz varsa iyi bir fırsat karşınıza çıkabilir. Evinizde tadilat yapabilir ya da bir takım dekorasyon işleri ile uğraşabilirsiniz.

12 Temmuz sonrası aşk hayatınız canlanıyor. Bekarsanız hayatınıza yeni biri girebilir , aradığınız aşkı belkide bulabilirsiniz.12 Temmuz sonrası gireceğiniz ortamlarda gözlerimizi dört açalım hayalimizde ki aşk gittiğimiz yerde kim bilir belki de bizi  bekliyordur.: ) Kalbinizi hak eden birisine vermenin tam zamanı olabilir.

19 Temmuz ile Oğlak burcunda meydana gelecek Dolunay ile kariyerinize odaklanabilirsiniz. Başarı yolunda korkmadan yürümenin tam zamanı.Her zaman kendinizle gurur duyun ve başladığınız yoldan vazgeçmeyin.

Hayalleriniz de ki sen ile kendi hikayenizi yazmaktan korkmayın..

Hayalleriniz de ki sene ulaşmanız dileğiyle..

BOĞA (20 NİSAN -20 MAYIS )

image

Temmuz Ay’ı siz Boğların iletişim ayı olacak.4 Temmuz ile birlikte düşüncelerinizi

istediğiniz gibi dile getirebileceksiniz.Duygusal olarak algıladığınız bakış açınız ile

karşınızdakileri etkileyebilirsiniz. Düşünceleriniz ve duygularınız ile dengeyi çok iyi

sağlayacaksınız.Bu  dönemi iyi değerlendirmeye bakın.;)

İktidar gezegeniniz Venüs 12 Temmuz ile birlikte ev ve aile sektörüne girecek. Venüs’ün

Etkisiyle birlikte yaşamınızın canlandığını göreceksiniz. Eviniz de sevdiklerinizle hoş vakit

geçirebileceğiniz partiler düzenleyebilirsiniz.

19 Temmuz’da seyahat planları yapılanları  gündeme gelebilir. Yurt dışı gezisi ayarlamanın

tam zamanı diyebiliriz.Eğer yayın veya reklamcılık sektöründe iseniz yeni projeleri

başlatmanın tam zamanı .

Hayalleriniz de ki sen ile kendi hikayenizi yazmaktan korkmayın..

Hayalleriniz de ki sene ulaşmanız dileğiyle…

İKİZLER (21 MAYIS-20 HAZİRAN )

image

4 Temmuz’dan sonra yaratıcılığınız daha da ortaya çıkacak. Kendinizi gösterme firsatı elinize

geçebilir.Eğer iş yerinizden zam istemeyi düşünüyorsanız sizin istemenize gerek kalmadan patronunuzdan gelecek olan bir zam haberi alabilirsiniz.

İletişim ayının ikinci haftası 13 Temmuz ile Venüs ve Merkür’ün etkisiyle gireceğiniz ya da girmiş olduğunuz proje ve işlerde iletişim gücünüzü kullanarak istediğiniz sonuçların karşılı-ğını alabileceksiniz.Gönül işleri olsun , diğer ilişkilerinizi diğer etkileyen konularda önemli güzel kararlar almanın tam zamanı olabilir.

19 Temmuz ile birlikte finansal olarak rahatlayıp bir oh çekeceksiniz. Ekonomik sıkıntılarınıza son verebilirsiniz.

Hayalleriniz de ki sen ile kendi hikayenizi yazmaktan korkmayın..

Hayalleriniz de ki sene ulaşmanız dileğiyle…

YENGEÇ(21 HAZİRAN -22 TEMMUZ)

image

Bu ay siz Yengeçler için parlak bir ay olacak.4 Temmuz’da burcunuzda meydana gelecek olan Yeni Ay ile birlikte : Benim hedeflerim neler ? Hayatımı ne yönde belirlemeliyim ? Hayattan beklentilerim neler ?  Sorularını kendinize soracak ve kendinizi yeniden keşfedebilirsiniz. Bu sorulara verdiğiniz her cevap sizi yep yeni güzel sayfaları açabilir.

Gelecekteki seni yaratmak için elinizdeki fırsatları değerlendirmeye bakın.

13 Temmuz’dan sonra finansal bakımdan güçlenebilirsiniz.Yaratıcı fikirlerinizi kazanca çevirmenin tam zamanı olacak.

19 Temmuz ile birlikte iş ve özel hayatınız kuvvetlenecek. Temmuz Ay’ı siz Yengeçlerin ayı

en iyi şekilde değerlendirmeye bakın ve sonrasında meyvelerini almaya başladığını göreceksiniz.

Hayalleriniz de ki sen ile kendi hikayenizi yazmaktan korkmayın..

Hayalleriniz de ki sene ulaşmanız dileğiyle..

ASLAN (23TEMMUZ 22AĞUSTOS )

image

Temmuz Ay’ının ilk haftasından 12 Temmuz’a kadar kendinize vakit ayırın . Zevk alacağınız sizi mutlu edecek ne varsa onunla uğraşmaya çalışın . Meditasyon yapabilirsiniz.Yapacağınız meditasyonlar sizleri rahatlatacaktır.

Meşgul olduğunuz bir iş ile ilgili yaptığınız çalışmaları gizlilik içinde yürütebilirsiniz. Fakat o kadarda çevrenizden endişe duymaya gerek. Planlarınıza , yaptığınız işe odaklandığınız süre istediklerinize ulaşabilirsiniz.13 Temmuz’dan sonra bunu sizlerde göreceksiniz. Aynı zamanda 13 Temmuz ile birlikte Venüs ve Merkür’ün etkisiyle birlikte ilişkileriniz daha da

kuvvetlenecek. Hayatınızda bir kimse yoksa yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Flört edip harika zamanlar geçirebilirsiniz.16 Temmuz’da tam anlamıyla hayatınıza birisini alıp yep yeni güzel bir başlangıç yapabilirsiniz.19 Temmuz gibi iş hayatınızda bir takım değişiklikler ve olaylar ile karşılaşmanız olası gibi gözüküyor olaylar karşısında şaşırmayın.

Hayalleriniz de ki sen ile kendi hikayenizi yazmaktan korkmayın..

Hayalleriniz de ki sene ulaşmanız dileğiyle..

BAŞAK (23 AĞUSTOS -22 EYLÜL)

image

Temmuz Ay’ının ilk yarısında sosyal hayatınız oldukça hareketli geçecek.4 Temmuz’dan sonrası gireceğiniz ortamlarda yeni birileri ile tanışabilirsiniz. Araştırdığınız bir konu hakkında aldığınız yeni fikirleri hayata geçirmek için adım atabilirsiniz.

13 Temmuz’dan sonra biraz daha kendi kabuğunuza çekileceksiniz. Yalnız kalmak ,kafa dinlemek sizlere iyi gelecek. Yapacağınız meditasyonlar ile rahatlayabilirsiniz. Kafanızda ki

olan düşüncelerden arınmak içinse meşgul olduğunuz işe yoğunlaşmaya çalışın .

19 Temmuz ile aşk hayatınızda hareketlenmeler olabilir. Yeni bir ilişkiye başlayabilir ya da bir flörtünüz olabilir. Evliyseniz ya  da bir ilişkiniz var ise ona karşı daha yoğun duygular besleyip ilişkinizin temellerini sağlamlaştırabilirsiniz.

Hayalleriniz de ki sen ile kendi hikayenizi yazmaktan korkmayın..

Hayalleriniz de ki sene ulaşmanız dileğiyle..

TERAZİ (23 EYLÜL 22 EKİM )

image

Temmuz Ay’ının ilk yarısı biraz durgun , sıkıcı geçebilir. İş hayatınız ile yoluna koyulması gereken olaylar ile uğraşabilirsiniz.Bu süreç içerisinde mesleki fırsatlarınıza odaklanacaksınız. 4 Temmuz’dan sonra kariyerinde çok iyi yerlere gelebilirsiniz. Patronunuzdan gelecek bir ödül sizi daha da motive edip hedeflerinize daha da yaklaşacaksınız hatta elde edeceksiniz bile.

13 Temmuz’dan sonra sosyalleşmeye başlıyorsunuz. Arkadaşlarınızla geçireceğiniz eğlenceli bir yaz sizi bekliyor olacak. Tatil planları yapmanın tam da zamanı : ) Bu dönemde şans sizle birlikte her şeyden zevk alacaksınız. 19 Temmuz ile birlikte  de çok sevineceğiniz bir haber alarak ile mutluluk göz yaşlarına boğulabilirsiniz.

Hayalleriniz de ki sen ile kendi hikayenizi yazmaktan korkmayın..

Hayalleriniz de ki sene ulaşmanız dileğiyle..

AKREP ( 23 EKİM – 21 KASIM )

image

Temmuz Ay’ı ile birlikte yayıncılık , reklam ya  da uluslararası projeler için siz Akreplere yeni fırsatlar doğabilir. Karşınıza çıkacak olan yaratıcı fikirleri 4 Temmuz’dan sonra değerlendirebilirsiniz. Ne yapmak istiyorsanız peşinden gitmeye devam. İstediğiniz işin

meyvelerini alacağınızı göreceksiniz.

6 Temmuz ile birlikte romantik gezegenimiz Venüs’ün Mars ile etkisiyle sevgiliniz ile romantik , aşk dolu geçireceğiniz bir tatil planı yapabilirsiniz.

13 Temmuz’dan sonra kariyerinizi ilgilendirecek bir fırsat ile karşılaşabilirsiniz.Olağan bir işiniz var ise yöneticinize kendinizi çok iyi bir şekilde ifade edip onu etkileyebilirsiniz. Eğer

iş arıyorsanız da gittiğiniz görüşmelerde aslında aranan kişi siz olduğunuzu gösterebilirsiniz.

20 Temmuz’da ise kariyerinizde ki değişimi görebilirsiniz. Ayın sonlarına doğru kardeşinizin

bir problemi , sıkıntısı olabilir . Bu durum sizin canınızı  sıksada ona destek olarak bu problemin üstesinden geleceksiniz.Ona verdiğiniz destek ile kötü giden olayların üstesinden gelemsini sağlayacak. Temmuz sonu bir sözleşme , bir proje veya bir iş başlangıcı için imza atabilirsiniz.

Hayalleriniz de ki sen ile kendi hikayenizi yazmaktan korkmayın..

Hayalleriniz de ki sene ulaşmanız dileğiyle..

YAY (22 KASIM-21 ARALIK )

image

Temmuz Ay’ın da daha çok parasal konular ile ilgileneceksiniz.Finansal olarak bütçenizi

ayarlamaya çalışın.Ayın ilk yarısında eğer bir  kredi çekmeyi düşünüyorsanız çekebilirsiniz.

Gayrimenkul alımı düşünüyorsanız eğer 5  Temmuz ile birlikte bir anlaşma yapabilirsiniz.

13 Temmuz ile birlikte kendi kişisel gelişiminiz için bir kursa yazılabilirsiniz.Aldığınız bir eğitim belki ileride düşündüğünüz ya  da şuan meşgul olduğunuz bir iş alanında size büyük

katkılar sağlayabilir.19 Temmmuz ile birlikte kazançlarınızda düşüş olabilir. Fazla açılmamaya çalışın ve bütçenizi bir kez daha gözden geçirin .

Hayalleriniz de ki sen ile kendi hikayenizi yazmaktan korkmayın..

Hayalleriniz de ki sene ulaşmanız dileğiyle..

OĞLAK ( 22 ARALIK- 19 OCAK )

image

Temmuz Ay’ı siz Oğlakların daha çok iş ve kişisel alanlarınız ile ilgili konular ağırlıklı olacak. Bu her yönden karşılaşmış olduğunuz zorluklar karışında daha da güçlenmenizi sağlacak. Hiç bir olay sizleri yıldırmayacak ve üstüne gideceksiniz . Bu şekilde devam ettiğiniz sürece kuvvetlendiğinizi de göreceksiniz.

4 Temmuz’da ki Yeni Ay ortaklık sektöründe olacak. İş yerinde istediğiniz uzlaşma sağlanacak. İlişkilerinizde duygusal bakımdan istediğiniz desteği alacaksınız.

13 Temmuz sonrası  eğer evliyseniz eşiniz zam alabilir. Eğer yeni bir yatırım yapmak istiyorsanız bu  dönemi değerlendirebilirsiniz.

19 Temmuz’da meydana gelecek Dolunay ile duygusal bakımdan her zamankinden daha duygusal ve  savunmasız olacaksınız. Olaylar karşısında ne olursa olsun taviz vermeyin.Gerekirse duygularınızı bastırın ve karşınızdakilere istedikleri kozu vermeyin .

Ay sonunda geleceğeniz ile ilgili bir karar alamak zorunda kalabilirsiniz . Tek yapmanız gereken kalbinizi dinlemek olsun. O size doğru yolu gösterecektir.

Hayalleriniz de ki sen ile kendi hikayenizi yazmaktan korkmayın..

Hayalleriniz de ki sene ulaşmanız dileğiyle..

KOVA (20 OCAK -18 ŞUBAT )

image

Temmuz Ayın’da işnizle ilgili bazı değişiklikler, kariyerinizde daha farklı bir yere gelmek ya da karşınıza çıkacak fırsatları değerlendirmek isteyebilirsiniz.

Şuan bulunduğunuz işten sıkıldıysanız eğer 4 Temmuz’da meydana gelecek Yeni Ay  başka bir iş ortamına atılım için yaptığınız girişimlerde olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz.

13 Temmuz’dan sonra aşk hayatınız düzene girmeye başlayacak. Eğer gerçekten düzgün ,ileriye dönük bir ilişki istiyorsanız 5 Ağustos’a kadar her şey istediğiniz yönde gidecek.

Hayalleriniz de ki sen ile kendi hikayenizi yazmaktan korkmayın..

Hayalleriniz de ki sene ulaşmanız dileğiyle..

BALIK (19 ŞUBAT – 20 MART )

image

Temmuz Ay’ı sizlere eğer bir ilişkiniz yoksa harika , sizleri heycanlandıracak bir aşkı beraberinde getirecek.4 Temmuz’da meydana gelecek olan Yeni Ay ile birlikte aradığınız kalbinizin eşini bulabilirsiniz. Bir ilişkiye başlamaktan kormayın ve kalbinizi sevilmesine izin verin .Eğer bir ilişkiniz varsa güzel bir bebek haberi ile Temmuz Ay’ının ilk haftasına merhaba diyebilirsiniz.Bu ilk yarı içerisinde başka sizi mutlu edecek çok güzel haberler alabilirsiniz.

19 Temmuz ile sosyal hayatınızda bir takım olaylar ile karşılaşabilirsiniz. Bir arkadaşınızın desteğe ihtiyacı olabilir.Ona elinizden geldiğince destek olamaya çalışın . Ayın yine sonlarına doğru bir arkadaşınızla belki tatsızlık yaşayabilir ve yollarınızı ayırmak zorunda kalabilirsiniz. Tabi bu bir olasalık. Siz her zaman ki gibi  sakinliğinizi korumaya çalışın.

Hayalleriniz de ki sen ile kendi hikayenizi yazmaktan korkmayın..

Hayalleriniz de ki sene ulaşmanız dileğiyle..

 

Nilüfer Çökmez

Beykent Üniversitesi Gümrük İşletme Bölümü ve Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümlerini bitiren Nilüfer Çökmez, halen özel bir firmada Gümrük Müşavir Yardımcısı olarak iş yaşamını sürdürüyor. Güneş, ay ve gezenlerin ruh hallerini etkilediğine inanan Nilüfer, astrolojiye olan ilgisiyle başkalarını ve kendimizi tanıyacağımıza inanıyor. Günlük rutin geçen iş, okul ve ev hayatımızı burç yorumlarıyla az da olsa eğlenceli kılmayı amaçlayan Nilüfer, astroloji yazıları yazıyor.

You may also like...