Emre Mor’un Arapça Yazılı Şapkası Tepki Çekti

Share

Yeni transfer olduğu Borussia Dortmund’un stadı Signal Iduna Park’ı gezen Emre Mor’un taktığı, Arapça bir yazının yer aldığı siyah şapka sosyal medyada büyük tartışmalara yol açtı.

2016 Avrupa Şampiyonası’nda (EURO 2016) hayal kırıklığı yaratan A Milli Futbol Takımımız’da yüzleri güldüren tek isim Emre Mor oldu.

Henüz 18 yaşında olmasına rağmen ay yıldızlı forma altında çok başarılı performans gösteren ve bir de asist yapan genç yetenek bir anda Türk futbolunun en çok konuşulan isimleri arasına girdi.

Yeni transfer olduğu Borussia Dortmund’un stadı Signal Iduna Park’ı gezen Emre Mor’un taktığı şapka sosyal medyada büyük tartışmalar yol açtı.

Siyah zemin üzerine Arapça bir yazının yer aldığı siyah şapka için sosyal medyada çok sayıda yorum yapıldı. Çoğu olumsuz olan bu görüşlerde genç futbolcuya eleştirilerde bulunuldu.

Şapkayı IŞİD ile bağdaştıranlar bile oldu. Kimileri ise şapkadaki Arapça yazının Londra anlamına geldiğini yazdı.

Hürriyet

Ali Bardakçı

Gaziantep Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü'nü bitiren Ali, iş yaşamını aynı şehirde sürdürüyor. 19. yüzyıl sanat akımları üzerine hobi amaçlı çalışmaları bulunan Ali, Serinletici'de gündemi her alanda takip etmeyi hedefliyor.

You may also like...