TRT Spikeri Erdoğan Arıkan’dan Fatih Terim’e Gönderme

Share

TRT 1’de yayınlanan Fransa – İzlanda maçının son dakikalarında doğru müsabakayı anlatan Erdoğan Arıkan, İzlanda üzerinden Fatih Terim ve Milli takıma sert bir göndermede bulundu.

Euro 2016’da Fransa’nın, İzlanda’yı 5-2 mağlup ettiği maçın son dakikalarına doğru TRT 1 Spikeri Erdoğan Arıkan, İzlanda’nın ortaya koyduğu mücadele üzerinden başta Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim olmak üzere Milli takıma sert bir göndermede bulundu.

TRT Spikeri Erdoğan Arıkan’dan Fatih Terim’e sert gönderme

Euro 2016’da Fransa ile İzlanda arasında oynanan ve ev sahibi Fransa’nın 5-2 kazanarak yarı finale yükseldiği mücadelede müsabakayı anlatan Erdoğan Arıkan, oyunun sonlarına doğru İzlanda’nın ortaya koyduğu mücadeleyi takdir ederek başta Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim olmak üzere Milli takıma sert bir göndermede bulundu.

Erdoğan Arıkan maçı anlattığı sırada “Bizim de artık daha fazla iz bırakmamız lazım. Özellikle basın toplantılarını gözden geçirmemiz gerekiyor. Biz sürekli iç sorunlarımızı gözler önüne serdik” şeklinde konuştu.

Hatırlanacağı üzere TRT 1’de Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil’in Fatih Terim’i eleştirmesi üzerine TRT’ye tepki gösteren Terim, basın toplantısında gazetecinin sorusuna “TRT’nin sorularını cevaplamıyorum” şeklinde yanıt verince bu konu bir süre gündemi meşgul etmişti.

Futbol Arena

Emin Yavuz

Haber bölümü stajyeri Emin, Serinletici içeriğine güncel gelişmeler ile katkı sağlıyor.

You may also like...