Pokemon GO Oynarken Uçurumdan Düştüler!

Share

Kendini Pokemon GO oynamaya fazla kaptıran iki adam, uçurumdan düştü. California’da gerçekleşen olayda Pokemon avına çıkan iki adamın dikkatsizliğinin sonucu acı bitti.

Pokemon GO Oynarken Uçurumdan Düştüler!

Son bir haftadır bütün interneti etkisi altına alan Pokemon GO, yürüyüş yaptırma gibi iyi yönleri bünyesinde barındırsa da dikkatsiz insanlar için çok tehlikeli riskleri de beraberinde getiriyor.

Daha önce Pokemon ararken ceset bulan gencin ardından şimdi de iki kişi Pokemon GO oynarken uçurumdan düştü.

Pokemon GO yüzünden az daha ölüyorlardı

San Diego, California’da gerçekleşen olayda bir adam 15 metre diğeri ise 24 metre yükseklikten aşağı düştü. Olay sonrasında hastaneye kaldırılan iki adamın tedavileri sürerken, sağlık durumları ile ilgili henüz resmi bir açıklama yer almıyor.

Pokemon GO’nun çıkışının ardından hisselerinde %25’e varan bir artış olan Nintendo, her ne kadar oyunun başarısından çok mutlu olsa da dünyanın farklı bölgelerinden gelen hoşnutsuz Pokemon GO haberlerinin önünü kesemiyor.

Umuyoruz insanlar oyunu oynarken kendilerini çok fazla kaptırmamayı öğrenir ve bu tarzda olayların yaşanması önlenir.

Shiftdelete

Ali Bardakçı

Gaziantep Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü'nü bitiren Ali, iş yaşamını aynı şehirde sürdürüyor. 19. yüzyıl sanat akımları üzerine hobi amaçlı çalışmaları bulunan Ali, Serinletici'de gündemi her alanda takip etmeyi hedefliyor.

You may also like...