Galaxy Note 7’nin En Net Görüntüsü Yayınlandı

Share

Galaxy Note 7 cephesinden sızıntıların ardı arkası kesilmiyor. Galaxy Note 7 bu defa çalışır vaziyette görüntülendi. İşte son görüntüler ve telefon hakkında son gelişmeler…

Galaxy Note 7'nin En Net Görüntüsü

Galaxy Note 7 akıllı telefonun tanıtımına sayılı günlerde kaldı. Geride bıraktığımız hafta içerisinde telefona ait birçok sızıntı gerçekleşmiş ve Galaxy Note 7’nin sunacağı tasarımın tüm detayları netlik kazanmıştı.

Yeni haftaya girerken Galaxy Note 7 cephesinden yeni sızıntılar geldi. Çalışır vaziyette görüntülenen telefonun renk seçenekleri de artık kesinlik kazandı.

Galaxy Note 7, Samsung’un iris tarayıcısına ve USB Type-C bağlantı noktasına sahip ilk akıllı telefonu olacak. “Ekran daima açık” özelliği aktiften görüntülenen telefonda ayrıca kavisli yapıda ekran kullanılacak.

16-07/18/galaxy-note-7.jpg

Düz ekranlı Galaxy Note 7’nin ise şu an için tanıtılmasına ihtimal verilmiyor.

2 Ağustos’ta New York’ta Türkiye saatiyle 16.00’da başlayacak Unpacked 2016 etkinliği kapsamında tanıtılacak Galaxy Note 7; mercan mavisi, altın, gümüş ve siyah renk seçeneklerine sahip olacak.

16-07/18/galaxy-note-7-colours.jpg

Telefon için iddia edilen özellikler ise şu şekilde;

– 5.7 inç büyüklüğünde Quad HD Super AMOLED ekran

– Exynos 8893, Snapdragon 821,

– 4GB ya da 6GB RAM

– 3.600 ya da 4.000 mAh kapasiteli pil

– Parmak izi tarayıcısı, irisi tarayıcısı

– 12 megapiksel arka kamera, 5 megapiksel ön kamera

– Android 6.0.1 Marshmallow işletim sistemi

– USB Type-C bağlantı noktası

Shiftdelete

Selim Kamitoğlu

İç mimar Selim Kamitoğlu'nun tasarım anlayışı ve neyin nasıl görüneceğine dair doğal içgüdüleri onu işinde olduğu gibi hayatın diğer alanlarında da yalnız bırakmıyor. Yaşantısını İstanbul’da sürdüren Selim, Serinletici ile beraber aile şirketinde yönetici olarak çalışıyor.

You may also like...