Beyoncé, Formation Dünya Turu Gardırobunu Açtı

Share

Beyoncé, Formation Dünya Turu sürecinde giydiği sahne kostümlerinin yer aldığı gardırobunu Facebook sayfası üzerinden video yoluyla hayranlarıyla paylaştı.

Şarkıcının gardırobundaki birçok kostüm “Lemonade” albümünden ilham alınarak tasarlandı. Kostüm tasarımcısı Marni Senofonte tarafından giydirilen Beyoncé’nin sahnedeki tasarımlarında ise dantel, fırfır ve renkler gibi viktoriyan detaylar ön plana çıkarıldı.

Kostümlerin hazırlanış sürecini de Facebook sayfasındaki videoda paylaşan Beyoncé’nin sahnede kullandığı tasarımlar arasında DSquared2 büstiyer, Balmain’in tek parça beyaz streç elbisesi, Alexandre Vauthier kırmızı lateks elbise ve kürk, Roberto Cavalli’nin hayvan desenli diz üstü çizmeleri ve Atsuko Kudo markasının viktoriyan ilhamlı elbisesi yer alıyor.

Kostüm hazırlıklarında büyük payı olan Senotofonte “Beyoncé ve ben ne sevip sevmediğimizi, neyi değiştirebileceğimizi düşündük ve hangi parçaları yapmak istediğimize karar verdik” dedi.

InStyle

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...