Pokemon GO Oynarken Ülke Değiştirdiler

Share

Görünüşe bakılırsa Pokemon GO yüzünden ortaya çıkan komik olayların ardı arkası kesilmeyecek. Şimdi de Kanada’da iki genç, Pokemon GO oynarken yanlışlıkla ABD sınırı geçti.

Dünyanın dört bir yanında Pokemon GO ile ilgili ilginç haberler gelmeye devam ediyor. Daha önce Pokemon GO oynarken ceset bulan, uçurumdan düşen ve başkasının evine girip öldürülen insanlar görmüştük.

ABD-Kanada Sınırını Geçtiler!

Şimdi de oyunu oynarken kendini fazla kaptıran iki genç, Kanada’dan sınırı geçerek ABD topraklarına girdi.

ABC News’ün haberine göre Kanada’nın Alberta bölgesinden Montana sınırından ABD’ye giren gençler sınır güvenliği tarafından gözaltına alındı.

16-07/25/pokemon-go-2.jpg

Neyse ki sınır güvenliği tarafından bir suçlarının olmadığı anlaşılan iki genç, ailelerinin aranmasından sonra serbest bırakıldı.

Bu olay üzerine bir insan nasıl olur da sınırı geçecek kadar kendini bir oyuna kaptırır diye düşünmeden edemiyoruz. Ancak daha önce karşımıza çıkan Pokemon GO haberleri, insanların kendilerini oyuna ne kadar kaptırabileceklerini iyi bir şekilde gösteriyor.

Shiftdelete

Selim Kamitoğlu

İç mimar Selim Kamitoğlu'nun tasarım anlayışı ve neyin nasıl görüneceğine dair doğal içgüdüleri onu işinde olduğu gibi hayatın diğer alanlarında da yalnız bırakmıyor. Yaşantısını İstanbul’da sürdüren Selim, Serinletici ile beraber aile şirketinde yönetici olarak çalışıyor.

You may also like...