“Vatan Hainleri Mezarlığı” Açıldı

Share

Darbe girişimi sonrası İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından kurulan mezarlığa “Hainler Mezarlığı” tabelası konuldu.

FETÖ’nün darbe girişimine katılan askerlerden biri “vatan hainleri mezarlığı”na gömüldü.

Açıklamayı İstanbul Avcılar’daki “Demokrasi Nöbeti” mitinginde İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş yaptı.

Türk halkının milli irade söz konusu olduğunda siyasi görüşleri bir kenara bırakarak kol kola girdiğini söyleyen Topbaş, şunları kaydetti:

“Tankların, topların namluların önünde durdunuz. Ama FETÖ’nün asker kisveli teröristlerinin geleceğimizi karartmalarına izin vermediniz. Bütün niyetleri sizler bozdunuz. Sevgi selini bu güzelliği kısır çekişmelere kurban etmeyelim. Yarınları güzel kılalım.

Devletin bekası ve geleceğini düşünelim. Onlardan bir tanesi bugün (pazartesi) benim bahsettiğim ‘vatan hainleri mezarlığı’na gömüldü. Bir tanesi gömüldü. Ailesi istememiş ve ‘Vatan hainleri mezarlığına’ gömüldü. Bu millete ihanet edenler kabirlerinde dahi rahat edemezler.”

NTV

 

Sema Doğan

Akdeniz Üniversitesi İktisat Bölümü'nden mezun olan Sema, İzmir'de özel bir şirkette danışman olarak çalışıyor. Konu film olduğunda izleyicilikten yorumlamaya her alanda heyecanına engel olamayan Sema'yı arkadaşları "Film Girl" olarak anıyor. Bununla birlikte teknolojiye büyük ilgi duyan Sema, Serinletici için kültür-sanat, yaşam ve teknoloji içerikleri sağlıyor.

You may also like...