Pratik ve Modern 5 Saç Stili

Share

Saçlarımızla oynamaya bayılıyoruz. Seçtiğimiz bu beş saç modeli, modern duruşlarının yanı sıra pratik oluşlarıyla da bağımlılık yaratacak.

1- Taç Örgü

Her daim popülerliğini koruyan balıksırtı örgü, sıcak yaz günlerinde kurtarıcınız olacak. Tek yapmanız gereken, iki yana ördüğünüz saçlarınızı, yukarıda çapraz olarak birleştirip tel tokayla sabitlemek.

2- Dağınık Topuz

Yaz günleri için ideal olan bu saç modeli düğünler için de ideal. Saçlarınızı geriye doğru tarayarak ön kısmını gevşek tutacak şekilde toplayın ve tel tokayla saçlarınızı rastgele tutturun.

3- Yana Ayrılmış Kaküller

Kakülü kim sevmez ki? Saçlarınızı ortadan ayırıp Bridget Bardot etkisi yakalayabilirsiniz!

4- Sıkı Topuz

İhtiyacınız olanlar; fırça, toka ve saç spreyi. Kusursuz görüntüyü yakalamak için daha iyi bir model olamaz.

5- Küt Kesim

Modern bir görünüm elde etmek istiyorsanız saçlarınızı küt kestirmelisiniz. Kısa bob kesiminin aksine saçlarınızın omuz hizasında olmasına dikkat edin.

Marie Claire

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...