WhatsApp’ta Gizli Olimpiyat Emoji’si

Share

WhatsApp’ın son güncellemesi ile sisteme yeni emojinin eklendiği ortaya çıktı. WhatsApp’taki gizli emojiyi nasıl kullanacağınızı anlatıyoruz.

WhatsApp geçtiğimiz gün iOS platformundaki uygulamasını güncelleyerek yeni özellikleri sisteme eklemişti. Bugün ise WhatsApp’ın son güncelleme ile yeni bir emojiyi sunduğu ortaya çıktı.

5 – 21 Ağustos 2016 tarihleri arasında Rio de Janeiro’da düzenlenecek olan Olimpiyat Oyunlar’ı için geliştirilen bu emojiyi standart emoji klavyesi ile kullanamıyorsunuz.

Peki, WhatsApp’ın gizli Olimpiyat emojisi nasıl kullanılır? WhatsApp’a “◯‍◯‍◯‍◯‍◯” işaretlerini kopyalayıp gönderdiğiniz zaman bu gizli emoji ortaya çıkıyor.

WhatsApp Web için Olimpiyat emojisi yok!

16-07/27/whatsapp.png

Bu emojinin sadece mobil platformlardaki WhatsApp uygulamasında çalıştığını WhatsApp Web sürümünde görünmediğini belirtelim.

WhatsApp’ın Olimpiyat emojisini buradaki sayfadan da kopyalayabilirsiniz.

Shiftdelete

Selim Kamitoğlu

İç mimar Selim Kamitoğlu'nun tasarım anlayışı ve neyin nasıl görüneceğine dair doğal içgüdüleri onu işinde olduğu gibi hayatın diğer alanlarında da yalnız bırakmıyor. Yaşantısını İstanbul’da sürdüren Selim, Serinletici ile beraber aile şirketinde yönetici olarak çalışıyor.

You may also like...