HTC Nexus’un Görüntüsü Sızdı

Share

Google – HTC işbirliğinde geliştirilen HTC Nexus telefonun görüntüsü sızdı. Marlin kod adlı telefon nasıl bir tasarıma sahip olacak? HTC Nexus’un özellikleri neler?

Kısa süre önce HTC Nexus akıllı telefona ait ilk görüntüyü yayınlayan Tech Droider sitesi, bu defa Marlin kod adlı yeni nesil telefonu net bir şekilde gösteren bir görüntü paylaştı.

5.5 inç büyüklüğünde Quad HD çözünürlüklü AMOLED ekranın eşlik edeceği Marlin kod adlı HTC Nexus’un tasarım noktasında HTC 10 akıllı telefondan ilham aldığını söyleyebiliriz.

Telefonun arka bölümünde 12 megapiksel çözünürlüklü kamera yer alıyor. Çift LED flaş ve lazer otofokus sensörüyle desteklenen arka kameranın hemen altında parmak izi tarayıcısı yer alıyor.

Dikey konumda yazılan Nexus logosu ve alt bölüme yerleştirilen HTC logosu, telefonun arka bölümünde dikkat çeken diğer noktalar.

16-07/28/nexus-marlin-render.jpg

HTC Nexus akıllı telefon önden bakıldığında ise sade bir görünüme sahip. Hoparlör çıkışı ön bölümde üst kısma yerleştirilirken, telefonun ekran çerçeveleri HTC telefonlara göre daha ince yapıda.

Metalden oluşan bir kasanın yer verileceği HTC Nexus telefona Qualcomm’un dört çekirdekli Snapdragon 821 işlemcisi güç verecek. Bellek birimi 4GB RAM ve 64GB dahili depolamadan oluşacak akıllı telefonun pili ise 3.450 mAh büyüklüğünde.

Android 7.0 Nougat sürümünün eşlik edeceği Marlin kod adlı telefonda ayrıca 8 megapiksel ön kamera, Quick Charge 3.0 desteği ve USB Type-C bağlantı noktası yer alacak.

Shiftdelete

Selim Kamitoğlu

İç mimar Selim Kamitoğlu'nun tasarım anlayışı ve neyin nasıl görüneceğine dair doğal içgüdüleri onu işinde olduğu gibi hayatın diğer alanlarında da yalnız bırakmıyor. Yaşantısını İstanbul’da sürdüren Selim, Serinletici ile beraber aile şirketinde yönetici olarak çalışıyor.

You may also like...