Sosyal Medyanın Son Kurbanı Obama ile Clinton

Share

Demokrat Parti kongre üyelerine hitap ettiği konuşmada “Daha önce hiçbir erkek veya kadın, ABD Başkanı olmaya Hillary Clinton’dan daha ehil olmamıştır” ifadelerine Clinton’a desteğini açıklayan ABD Başkanı Barack Obama, ve Demokrat Parti’nin adayı Clinton, sosyal medyanın son kurbanları olmuş durumda.

ABD’de 8 Kasım’da yapılacak 58. başkanlık seçimleri öncesinde Demokrat Parti’nin Philadelphia’da Wells Fargo Arena’da gerçekleştirilen kongresinden en akılda kalan Obama ve Clinton’ın sarıldığı anlar sosyal medya kullanıcılarının gazabına uğradı.

Söz konusu fotoğrafı paylaşan ve kullanıcıların photoshop ile bu kareyi yorumlamasını isteyen Reddit gönderisi kısa sürede yüzlerce kişiden yanıt aldı.

Obama ve Clinton’ı tabiri caizse kılıktan kılığa sokan kullanıcılar ortaya birbirinden ilginç kareler çıkarttı.

İşte Reddit kullanıcılarının gözünden Obama Clinton ittifakı…

NTV

Merve Deniz

Serinletici viral içerik editörlüğü yapan Merve Deniz, İzmir Ekonomi Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu. Serinletici'de haber çevirilerine de yardımcı olan Merve’nin en büyük hobisi fotoğrafçılık. Geleceğe yönelik fotoğrafçılık hedefleri arasında portfolyosunu online bir sergiye dönüştürmek de var. Kendisini tanımlamada -fotoğrafçılıktan bile önce- ilk kelime olarak “kedisever”i seçen Merve, halen İzmir’de yaşıyor.

You may also like...