İmza İsteyen Ceza Alıyor!

Share

Harry Potter serisiyle tüm dünyanın tanıdığı bir aktris olan Emma Watson’ın şu an eğitim gördüğü Oxford’da bulunan Headington School, ünlü aktristin diğer öğrenciler tarafından ‘bunaltılmaması’ için ilginç bir önlem aldı.

Okul yönetimi, diğer öğrencilerin 26 yaşındaki yıldızdan imza istemek ya da fotoğraf çektirmek gibi taleplerde bulunmasını ceza sebebi olarak belirledi. Emma Watson konusundaki kuralları üç kez çiğneyen bir öğrenci okuldan uzaklaştırma cezası bile alabiliyor.

Bir öğrenci yaptığı açıklamada ‘Elbette onunla arkadaş olabilir ve konuşabilirsiniz ama hayranı olarak gidip imza istemek ya da başka şeyler yaptırmaya zorlamak yasak’ dedi. Bir başka öğrenci de, Watson’ın okula başladığı gün ‘Hoş geldin Hermione’ posteri astığını ancak imza istemek için asla cesaret edemediğini söyledi.

Emma Watson yalnız beyazperdede değil, akademik dünyada da oldukça başarılı. 2014 yılında Brown Üniversitesi’nden İngiliz edebiyatı, coğrafya ve sanat derslerini A ile geçen ünlü yıldız, aynı sene Birleşmiş Milletler İyi Niyet Elçisi seçilmişti. Watson, HeForShe kampanyasıyla kadın erkek eşitliği üzerine projelerde de çalışıyor.

Watson, akademik kariyerine devam edebilmek için aktörlük kariyerine ara verdiğini açıklamıştı.

Cosmopolitan

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...