Yoğun Anneler İçin 6 Stil Önerisi

Share

Yemek yapmak, çocuğu kursa bırakmak, yerdeki oyuncaklara basmamak ve bunun gibi saymakla bitmeyen sorumlulukları olan annelerin çoğu zaman ne giyineceklerini seçmeye bile zamanları olmuyor. Bu yüzden biz de yoğun annelere yardımcı olacak stil önerilerini bir araya getirdik!

Zamanının çoğunu çocukları ile geçiren annelere uygun stil önerilerine bakmak için tıklamaya devam edin!

1- Rahat Giysiler Tercih Edin

Çocuğunuz kaç yaşında olursa olsun rahat hareket edebilmelisiniz. Bunun için sigaret pantolonlar yerine bu sezon moda olan bol kesim pantolonları, gömlekler yerine de şık ve rahat bluzları tercih edebilirsiniz. Böylece rahat hissederken şık görüneceksiniz.

2- Sadeliği Benimseyin

Hangi bluzu hangi pantolonla giymeye karar veremediğiniz zamanlarda tek parça bir elbise seçmenizi öneriyoruz. Kloş bir elbise veya tulumla çok güzel görünebilirsiniz ve seçim yapmakla vakit harcamazsınız.

3- Natürel Tonları Tercih Edin

Giysi seçimlerinizde beyaz, bej, kahverengi, haki ve siyah renkleri tercih edebilirsiniz. Bu renkleri birbirleriyle birçok farklı şekilde giyebilirsiniz ve aksesuar seçimlerinde zorlanmazsınız.

4- Aksesuarların Gücünü Keşfedin

Gladyatör sandaletlerin düşük omuz elbiselerle ne kadar güzel göründüğünü mutlaka fark etmişsinizdir. Ancak aksesuarların sadece elbiselerle kombinlenebileceği fikrini kafanızdan atmanın tam zamanı! Günlük kıyafetlerinizde kullandığınız tek bir aksesuar bile görünümünüzü baştan aşağı değiştirebilir. Mesela güzel bir şapka.

5- Atletik Tarzını Doğru Yansıtın

Sweatshirt’ler, taytlar ve spor ayakkabılar.. Her zaman giymek istediğimiz giysiler ve şu anda trendler. Ama özensiz gözükmek ve tarz olmak arasında ince bir çizgi var. Bu yüzden kendi bedeninize uygun parçaları seçip iyi muhafaza etmelisiniz.

6- ‘Yalnızca Kuru Temizleme’ Yazan Giysilerden Uzak Durun

Yıkama konusunda kuru temizleme hem maliyetli hem uğraştırıcı olabiliyor. Bu yüzden evinizdeki çamaşır makinelerinde yıkanabilen giysileri tercih etmelisiniz. Hem makinada yıkanabilen hem de çok şık görünen keten, pamuklu ve suni ipekli kumaşları seçebilirsiniz.

InStyle

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...