Yeni Superman Filmi Man of Steel 2 Geliyor

Share

Ve Warner Bros., nihayet 2013 yılında vizyona soktuğu Man of Steel’in devam filmi için çalışmalara başladı.

Movieweb’te yer verilen haberde, üzücü inceleme puanları ve beklentilerin altında kalan gişe hasılatına rağmen Warner Bros. ve DC Comics’in devam filmi için istekli olduğu bildiriliyor.

İlk filmi Zack Snyder yönetmiş ve Superman’i Henry Cavill canlandırmıştı. Cavill, daha sonra hazırlanan birçok süper kahraman filminde de Superman kostümünü giymişti ve Man of Steel 2’de de yine başrolde olması bekleniyor. Söylentilerin devamı ise, yönetmen koltuğunda bu kez Snyder’ın değil, farklı bir ismin yer alacağı yönünde. Böylelikle yeni filme daha farklı bir bakış açısının getirilmesi ve hayranların memnuniyetinin artırılması hedefleniyor.

Karnaval

Sezin Nil Tufan Bardakçı

Her şey için yeterli olduğu sanılır ama Nil için satranç oynamak elde ettiği şampiyonluklara rağmen sadece fazla iddialı bir hobiden ibaret. Yeterince zeki olduğunu göstermek yerine herkesin iyi olabilmeyi bu kadar dilediği bir oyunu kendisine iktisata yönlendiren bir analitik düşünce kaynağı olarak yorumluyor. Çok düşünüp az konuşuyor ve çok okuyup az yazıyor. Hayatın ona gelişini doğru yorumlayana kadar olanları saymazsak İstanbul Ticaret Üniversitesi İktisat Bölümü mezunluğundan pek de haz etmiyor. Oyunun kurallarına aykırı bir “rok” daha deyip onu yenilmez satranççı kimliği Colly’e hapsetmeden hayatta savrulmayı umuyor. Maroon 5 eşliğinde.

You may also like...